روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

گانتز: با فرمانده سنتکام درباره اقدامات ایران در عرصه دریا صحبت کردم

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: «با فرمانده سنتکام درباره فعالیت‌های بی ثبات کننده ایران از طریق نیروهای نیابتی‌اش در عرصه رایزنی کردم».
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۲۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 17
کد خبر: ۱۴۲۸۷۰

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه با «مایکل اریک کوریلا» فرمانده نیروهای تروریستی سنتکام دیدار کرد.

گانتز پس از این دیدار گفت: «با فرمانده نیروهای مرکزی آمریکا درباره چالش‌های منطقه‌ای و تقویت همکاری‌ها در خاورمیانه گفت‌وگو کردم».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اضافه کرد: «با فرمانده سنتکام درباره فعالیت‌های بی ثبات کننده ایران از طریق نیروهای نیابتی‌اش در عرصه رایزنی کردم».

بر اساس گفته گانتز، کوریلا نیز در این دیدار درباره اهمیت ساختار دفاع موشکی و ضرورت همکاری امنیتی منطقه‌ای تاکید کرد. 

 فرمانده تروریست‌های سنتکام روز یکشنبه برای دومین سفر رسمی خود از زمان حضور در این سمت وارد افلسطین اشغالی شد.

ارتش رژیم اسرائیل اعلام کرد که ورود «مایکل اریک کوریلا» فرمانده سنتکام  به دنبال دیداری بین یک هیات بازدید کننده متشکل از افسران سنتکام و مقامات ارشد ارتش اسرائیل در ماه گذشته برگزار شد که در آن برنامه‌های اقدام مشترک برای جنگ چند جبهه مورد بحث قرار گرفت.

ارتش رژیم موقت صهیونیستی بدون ارائه جزئیات بیشتر درباره این سفر گفت که کوریلا در طول سفر خود بر تقویت دفاع هوایی اسرائیل تمرکز خواهد کرد.

چهارشنبه گذشته «جو بایدن» رئیس‌جمهور ایالات متحده، از سامانه‌های دفاع هوایی چند لایه رژیم صهیونیستی از جمله سامانه رهگیری لیزری در حال توسعه بازدید کرد. تل آویو امیدوار است با واشنگتن در این پروژه سرمایه گذاری کند.

این در حالی است که چندی قبل یک وبگاه تحلیلی صهیونیستی نوشت، تل آویو نگرانی فزاینده‌ای در مورد پهپادهای ایران دارد، زیرا ایرانی‌ها راه‌های غلبه بر سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل را ایجاد کرده‌اند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار