ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

هشدار جدی و مهم درباره کرونا

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: بیشترین موراد ابتلا به کرونا در کشور مربوط به زیرسویه BA.۵ است و هر فرد مبتلا به این زیر سویه می تواند ۱ نفر دیگر را مبتلا کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۲۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 18
کد خبر: ۱۴۲۹۴۷

به گزارش راهبرد معاصر،حمیدرضا جماعتی با اشاره به بررسی وضعیت کرونا و شیوع زیرسویه های اُمیکرون در کشورهای مختلف در هفتاد و سومین جلسه کمیته علمی کشوری کرونا، اظهار کرد: در ۴ منطقه از ۶ منطقه سازمان جهانی بهداشت، روند رو به رشد موارد ابتلا و بستری بر اثر شیوع زیرسویه های اُمیکرون مشاهده می شود.

وی به افزایش مبتلایان و بستری های کرونا در ایران اشاره و تاکید کرد: پیش بینی می کنیم که به ویژه در یکی دو هفته آینده همچنان موارد ابتلا و بستری های کرونا در کشور رو به افزایش باشد. در بررسی ها، مشخص شده که بیش از ۸۰ درصد از موارد ابتلا به کرونا، مربوط به زیرسویه BA.۵ است که سرایت زایی بسیار زیادی دارد.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا یادآور شد: هر فرد مبتلا به زیرسویه BA.۵ می تواند ۱۸ نفر را آلوده و مبتلا کند. اگرچه میزان مرگ و میر این زیرسویه نسبت به ویروس دلتا خیلی کمتر است اما باتوجه به اینکه تعداد بسیار بیشتری از افراد را گرفتار می کند، میزان مرگ و میر آن به ویژه در افراد واکسینه نشده می تواند بیشتر شود.

جماعتی ضمن تاکید بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح جامعه، گفت: توصیه ما این است که مردم استفاده از ماسک را فراموش نکنند و حتما از ماسک استفاده و نوبت یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند چراکه واکسیناسیون باعث کاهش موارد شدید بستری در بیمارستان و مرگ و میر می شود. افرادی که ۶ ماه از آخرین تزریق واکسن شان می گذرد، حتما نسبت به تزریق نوبت یادآور واکسن کرونا اقدام کنند؛ مهم نیست که آخرین واکسن، نوبت اول یا دوم یا سوم باشد بلکه اگر ۶ ماه از آخرین نوبت می گذرد، حتما نوبت یادآور باید تزریق شود.

وی اضافه کرد: باتوجه به ورود حجاج به کشور و درپیش بودن ایام اربعین حسینی، توصیه کمیته علمی این است که باتوجه به وجود زیرسویه های اُمیکرون در کشورهای عراق و عربستان، حتما وضعیت سلامت حجاج و زائران به صورت موردی، بررسی شود و افرادی که علائمی از بیماری دارند، حتما تا پایان دوره بیماری، در منزل بمانند و بعد از دوره بیماری، از ماسک های مطمئن یا دو ماسک سه لایه استفاده کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار