دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ارائه خدمات رایگان هلال احمر در اربعین امسال

هلال‌احمر امسال هیچ هزینه‌ای در قبال خدمت به زائران در اربعین دریافت نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر پیر حسین کولیوند،رئیس جمعیت هلال‌احمر در نامه‌ای به وزیر کشور اعلام کرد: در مراسم اربعین سال جاری که پس از 2 سال وقفه به دلیل شیوع کرونا برگزار می‌شود، هلال‌احمر در قبال ارائه خدمات امدادی، بهداشتی و درمانی به زائران عتبات عالیات، هیچگونه هزینه‌ای دریافت نمی‌کند.
کولیوند در بخشی از نامه خود خطاب به وحیدی، وزیر کشور نوشت: «این جمعیت به عنوان بزرگترین سازمان غیردولتی و مردم‌نهاد همواره جهت ارائه خدمت به هموطنان آسیب دیده از بلایای طبیعی و حوادث غیرمترقبه و انسان ساخت ارائه خدمت می‌نماید، چنانکه در سال‌های سخت جنگ تحمیلی در خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و تأمین داروی مورد نیاز کشور به تلاش پرداخته و در ایام حج ابراهیمی و راهپیمایی اربعین حسینی (علیه السلام) در همراهی حجاج و زائرین عتبات عالیات نقش آفرین بوده است.»

 کولیوند در ادامه این نامه آورده است: «برگزاری مراسم اربعین حسینی (علیه السلام) از جمله رویدادهایی است که طی سال‌های اخیر، اوج دلدادگی و ارادت مردم این سرزمین را به خاندان عصمت و طهارت به منصه ظهور رسانده است و این جمعیت افتخار دارد که در این مراسم به عنوان عضوی کوچک خدمات خود را به صورت داوطلبانه و با استفاده از پرسنل خدوم بهداشتی و درمانی به همه هموطنان ارائه می‌کند.»
رئیس جمعیت هلال‌احمر در پایان این نامه رسمی خاطر نشان کرد: «در سال جاری که پس از وقفه‌ای دو ساله به دلیل شیوع بیماری کرونا انتظار حضور حداکثری مردم به صورت توده‌های میلیونی از سراسر نقاط میهن اسلامی پیش بینی می‌گردد، این جمعیت اعلام می‌دارد به جهت همکاری در فعالیت های یاد شده و تسهیل ارائه خدمات هیچ گونه هزینه‌ای را از زائرین و مجاورین حضرت اباعبد الحسین (علیه السلام) بابت خدمات یاد شده دریافت نخواهد کرد.

یادآور می‌شود که در سال‌های گذشته از زائرانی که در ایام اربعین به عتبات مشرف می‌شدند، مبلغی به عنوان حق خدمات هلال‌احمر همراه با هزینه صدور روادید دریافت می‌شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر