دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

آخرین وضعیت طرح شفافیت قوای سه‌گانه

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس آخرین وضعیت رسیدگی به طرح شفافیت قوای سه‌گانه را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی حدادی سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در تشریح آخرین وضعیت طرح شفافیت قوای سه‌گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها، گفت: پس از بررسی و تصویب این طرح در مجلس، این طرح به شورای نگهبان ارسال شد که شورا ایراداتی به آن گرفت و طرح مجدد به مجلس و کمیسیون شوراها بازگشت.

 

وی افزود: در جلسات کمیسیون شوراها ایرادات مربوط به ماده یک که به شفافیت مجلس مربوط است، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اصلاح عباراتی در آن صورت گرفت.

 

وی در ادامه اظهار کرد: ایرادات وارده به ماده 2 این طرح که به شفافیت وزارتخانه‌ها و هیأت وزیران مربوط بود نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به دلیل نیاز به کار کارشناسی به کارگروه مربوطه ارجاع شد تا ظرف یک هفته مورد بررسی قرار گیرد.

 

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس بیان کرد:در نهایت مقرر شد طرح به کارگروه تخصصی ارجاع تا با کار کارشناسی نظر شورای نگهبان تامین شود.

 

حدادی اظهار کرد: اخیرا گزارش کارگروه تخصصی برای بررسی در صحن کمسیون آماده شد و پس از بررسی در کمیسیون ایرادات شورای نگهبان نسبت به طرح شفافیت قوای سه‌گانه بر طرف و طرح جهت بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

 

نماینده نظرآباد و طالقان در مجلس تصریح کرد: در حال حاضر طرح شفافیت قوای سه‌گانه در دستورکار جلسه علنی قرار دارد و احتمالا در هفته آینده در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی باشد.

 

حدادی گفت: پس از رسیدگی به طرح مذکور در جلسه علنی، طرح جهت بررسی به شورای نگهبان ارسال خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار