آخرین وضعیت طرح شفافیت قوای سه‌گانه

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس آخرین وضعیت رسیدگی به طرح شفافیت قوای سه‌گانه را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی حدادی سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در تشریح آخرین وضعیت طرح شفافیت قوای سه‌گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها، گفت: پس از بررسی و تصویب این طرح در مجلس، این طرح به شورای نگهبان ارسال شد که شورا ایراداتی به آن گرفت و طرح مجدد به مجلس و کمیسیون شوراها بازگشت.

 

وی افزود: در جلسات کمیسیون شوراها ایرادات مربوط به ماده یک که به شفافیت مجلس مربوط است، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اصلاح عباراتی در آن صورت گرفت.

 

وی در ادامه اظهار کرد: ایرادات وارده به ماده 2 این طرح که به شفافیت وزارتخانه‌ها و هیأت وزیران مربوط بود نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به دلیل نیاز به کار کارشناسی به کارگروه مربوطه ارجاع شد تا ظرف یک هفته مورد بررسی قرار گیرد.

 

سخنگوی کمیسیون شوراهای مجلس بیان کرد:در نهایت مقرر شد طرح به کارگروه تخصصی ارجاع تا با کار کارشناسی نظر شورای نگهبان تامین شود.

 

حدادی اظهار کرد: اخیرا گزارش کارگروه تخصصی برای بررسی در صحن کمسیون آماده شد و پس از بررسی در کمیسیون ایرادات شورای نگهبان نسبت به طرح شفافیت قوای سه‌گانه بر طرف و طرح جهت بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

 

نماینده نظرآباد و طالقان در مجلس تصریح کرد: در حال حاضر طرح شفافیت قوای سه‌گانه در دستورکار جلسه علنی قرار دارد و احتمالا در هفته آینده در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی باشد.

 

حدادی گفت: پس از رسیدگی به طرح مذکور در جلسه علنی، طرح جهت بررسی به شورای نگهبان ارسال خواهد شد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار