بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

پاسخ تند سفارت روسیه به ادعاهای آمریکا

سفارت مسکو در بیانیه ای با رد ادعای دفتر مطبوعاتی وزارت خارجه آمریکا مبنی بر اینکه اقتصاد، سیاست و فرهنگ روسیه از سایر کشورهای جهان جدا شده‌ است، تاکید کرد که این‌ها چیزی به جز وهم و خیال نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر،  سفارت روسیه در واشنگتن در واکنش به ادعای وزارت خارجه آمریکا مبنی بر کنار گذاشته شدن روسیه از روابط بین‌الملل کشورها، آن را رویاپردازانه و تلاشی بی‌ثمر از جانب واشگتن برای القای درونی این موضوع دانست.

سفارت مسکو در بیانیه ای با رد ادعای دفتر مطبوعاتی وزارت خارجه آمریکا مبنی بر اینکه اقتصاد، سیاست و فرهنگ روسیه از سایر کشورهای جهان جدا شده‌ است، تاکید کرد که این‌ها چیزی به جز وهم و خیال نیست.
در این بیانیه با اشاره به اینکه رهبری روسیه به صورت فعال در جریان‌های بین‌المللی حضور دارد و به طور دائم با سران بیشتر کشورهای جهان در ارتباط است، آمده است: کشورهای غربی به طور فزاینده‌ای درباره فقدان یک جایگزین برای روسیه به منظور انجام گفت‌وگوها در زمینه حل مسائل جهانی سخن می‌گویند.

سفارت روسیه در واشنگتن همچنین با بیان اینکه آمریکایی‌ها هیچ سندی برای این اظهارات خودساخته ندارند، تاکید کرده است: آن‌ها به جای پذیرفتن این موضوع که «لغو» (روابط) با روسیه غیرممکن است، ترجیح می‌دهند از توهم های خود لذت ببرند.

این بیانیه می افزاید: مسکو باور دارد که واشنگتن با این ادعا به دنبال هدایت نظر جمعی آمریکایی‌ها علیه روسیه است، چرا که اقدام ها و تحریم‌های غیرقانونی غرب علیه مسکو، هزینه‌های بسیاری برای این کشورها به دنبال دارد.

سفارت روسیه همچنین با اشاره به برگزاری نشست وزاری خارجه گروه ۲۰ در اندوزی و رد ادعاها درباره گوشه‌گیری این کشور در این اجلاس خاطر نشان کرد: سرگئی لاورف وزیر امورخارجه روسیه در این نشست دیدارهای پرباری با همتایان خود از دیگر کشورها داشته‌ است.

روزنامه آمریکایی واشگتن پست نیز در گزارشی نوشت که وزیر امورخارجه پیشین ایالات متحده از کم‌ کاری آنتونی بلینکن وزیر خارجه کنونی این کشور در برقراری ارتباط با مسکو در شرایط حاضر انتقاد کرده است./ایسنا

ارسال نظر