ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا

وزیرکشور: نباید اجازه تشدید کرونا را بدهیم

احمد وحیدی عادی انگاری را مهم‌ترین عامل افزایش این بیماری دانست و گفت: باید با روحیه و رویکرد جهادی اجازه تشدید بیماری کرونا را در کشور ندهیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور روز سه‌شنبه در چهل و پنجمین نشست قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور نمایندگان دستگاه‌ها در وزارت کشور برگزار شد، با اشاره به روند افزایشی سویه جدید بیماری کرونا در کشور، افزود: باید برای استان‌هایی که با افزایش ابتلا به بیماری کرونا مواجه شده‌اند؛ مداخلات موثر برای کنترل هر چه سریع‌تر بیماری داشته باشیم.

 

وی بر ضرورت افزایش محدودیت‌های تجمع و دورهمی در شهرهای قرمز کشور اشاره کرد و ادامه داد: عادی انگاری بیماری کرونا مهم ترین عامل افزایش بیماری است و برای همین باید با افزایش رعایت مقررات بهداشتی همچون استفاده از ماسک و تزریق دُز یادآور، اجازه رشد دوباره بیماری کرونا را در کشور ندهیم.

 

وزیر کشور پس از استماع گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص افزایش حدود ۶ درصدی بستری‌های کرونایی در کشور گفت: اجرای هر چه کامل‌تر "طرح شهید سلیمانی" همواره مورد تاکید ستاد ملی مدیریت بیماری کروناست و برای همین باید به صورت همگانی در امر مقابله با کرونا بسیج شویم.

 

موضوع تعیین تکلیف شدن وضعیت شرکت‌های واکسن ساز داخلی از دیگر محورهای مورد اشاره فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا بود که گفت: براساس گزارش ارائه شده در حال حاضر هفت نوع واکسن در کشور در حال تولید است و در این خصوص مسئولان وزارت بهداشت بایستی نسبت به ادامه فعالیت شرکت های واکسن ساز حسب تخصص و توانمندی علمی و نیاز کشور تصمیم گیری لازم را داشته باشند.

 

وحیدی اضافه کرد: برخی از شرکت‌های داخلی واکسن‌ساز، مجوزهای اضطراری فعالیت گرفته بودند و باید این مجوزها به صورت مرحله‌ای، به دائمی و سپس به تایید بین‌المللی و سازمان جهانی بهداشت برسد.

 

وی با قدردانی از تلاش‌های انجام شده برای مدیریت و مقابله با کرونا، یادآور شد: امروز جریان رسانه‌ای دشمن در تلاش برای به حاشیه بردن زحمات طاقت فرسا و شبانه روزی فعالان امر مقابله با کرونا است که باید در این خصوص مراقبت‌های لازم را نسبت به نیات شوم دشمن داشته باشیم.

 

وزیر کشور با اشاره به اینکه امروز براساس وضعیت جدید بیماری و روند رو به افزایش آن بایستی مراقبت‌های جدی‌تری داشته باشیم؛ گفت: خدمات سامانه "ایران من" براساس تزریق دُز یادآور خواهد بود و شهروندان عزیز کشور نسبت به این امر اهتمام لازم را داشته باشند.

 

وحیدی افزود: محدودیت‌ها و سخت‌گیری‌ها با هدف کنترل سویه‌های جدید بیماری است.

 

وی در پایان به نزدیک بودن فرارسیدن ماه محرم الحرام و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین اشاره کرد و گفت: در این خصوص اطلاع‌رسانی‌های موثر رسانه‌ای برای رعایت حداکثری دستورالعمل‌های بهداشتی به خصوص در مراسم بزرگ اربعین، ضرورتی جدی است و باید اقدامات لازم از سوی رسانه‌های رسمی کشور همچون صدا و سیما انجام شود./فارس

ارسال نظر