پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

برکت پلاس نخستین واکسن اختصاصی امیکرون

 مدیرعامل شرکت گروه دارویی برکت در نامه ای به دکتر سیدجعفر حسین رئیس دفتر نمایندگی سازمان بهداشت جهانی در جمهوری اسلامی ایران خواستار صدور مجوز اراائه واکسن برکت پلاس، تنها واکسن اختصاصی سویه امیکرون به سایر کشورها شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر در نامه دکتر برندگی آمده است: با توجه به مکاتبات قبلی، همانطور که به خوبی می دانید، واکسن کووایران برکت با موفقیت برای عموم مردم تزریق شد، تاکنون بیش از 15 میلیون دوز به عنوان ایمن سازی اولیه و یادآور در برابر کووید-19 استفاده شده که در برابر این ویروس بسیار موثر و ایمن است. با حمایت شما عزیزان، CovIran Barkat اکنون توسط مقامات ارشد و دانشمندان WHO/HQ برای ثبت WHO/EUL تحت بررسی دقیق قرار دارد.

وی با اشاره به تولید اولین واکسن احتصاصی سویه امیکرون کرونا تاکید کرده است: طی ماه‌های گذشته دانشمندان ما در شرکت شفا فارمد وابسته به گروه دارویی برکت (BPG) کووایران برکت پلاس را به‌عنوان واکسن اختصاصی علیه امیکرون ساخته‌اند. این واکسن تمامی مراحل کارآزمایی پیش بالینی و بالینی را با موفقیت پشت سر گذاشت و هفته گذشته مجوز مصرف اضطراری را توسط مرجع نظارتی ملی (سازمان غذا و داروی جمهوری اسلامی ایران) دریافت کرد.

در ادامه این نامه آمده است: تاکنون 11 میلیون دز واکسن سویه اومیکرون تولید شده است و امکان توسعه تولید بیشتر نیز وجود دارد. شرکت شفا آمادگی تولید واکسن های بیشتر و صادرات واکسن واریانت اومیکرون را به کشورهایی که در آنها واریانت امیکرون غالب است، دارد.

دکتر برندگی در همچنین تاکید کرده است: «بسیار سپاسگزار خواهم بود اگر این دستاورد را به WHO/EMRO و WHO/HQ و برای هر اقدام دیگری که لازم است هنگام مواجهه با موج افزایش جهانی با انواع جدید Omicron، انجام شود، منعکس کنید. در صورت نیاز به جزئیات بیشتر، گروه دارویی برکت برای ارتباطات بیشتر در دسترس است.»

گروه دارویی برکت با رصد یافته های علمی و تلاش متخصصان داخلی، تولید واکسن اختصاصی امیکرون را یک ماه پس از شناسایی این ویروس در کشور به نتیجه رساند و مطالعه آن روی مدل حیوانی را اجرا کرد. نتایج اولیه این مطالعات نشان دهنده خنثی سازی ۱۰۰ درصدی سویه امیکرون توسط واکسن جدید و بی خطری آن در مطالعات حیوانی است.

این واکسن پس از انجام مطالعات مرحله تست انسانی و بررسی نتایج آن، واکسن کوویران برکت پلاس، مجوز مصرف عمومی را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرد. برکت پلاس نخستین واکسن در جهان است که برای مقابله با سویه امیکرون ویروس کرونا ساخته شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده