آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

بهترین نوع واکسن برای دز یادآوری

مدیر تحقیق و توسعه موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با اشاره به ساخت واکسن رازی کووپارس بر پایه پروتئین نوترکیب گفت: این واکسن با افزایش ۱۸ برابری تولید آنتی بادی‌های بدن، ایمنی قابل توجهی برای مصرف کننده ایجاد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۷۸۸

به گزارش راهبردمعاصر، رضا بنی هاشمی، مدیر تحقیق و توسعه موسسه تحقیقات واکسن سرم سازی رازی، در جمع اصحاب رسانه، با اشاره به تاثیر واکسن رازی کوو پارس در افزایش قابل توجه میزان آنتی بادی خنثی کننده در بدن گفت: نتایج مطالعات نشان داده افرادی که واکسن رازی را به عنوان دز یادآور استفاده می‌کنند، میزان آنتی بادی خنثی کننده در بدن آن‌ها تا ۱۸ برابر افزایش می‌یابد.

وی افزود: موسسه رازی این مطالعه را بر روی افرادی که دو نوبت واکسن از یکی از واکسن‌های سینوفارم، برکت، آسترازنکا و اسپوتنیک دریافت کردند، انجام داد و به اثبات رسیده است.

مدیر تحقیق و توسعه موسسه رازی، ادامه داد: به تازگی نیز نتایج مطالعه‌ای در چین نشان داد، میزان آنتی بادی‌های ایجاد شده با دز سوم واکسن کووید -۱۹ سینوفارم در افرادی که دو دز قبلی خود را هم واکسن سینوفارم زدند، پس از شش ماه به شدت کاهش می‌یابد و تزریق چهارم نیز به طور قابل توجهی آن‌ها را در برابر امیکرون تقویت نمی‌کند.

دکتر بنی هاشمی همچنین با اشاره به صدور مجوز واکسیناسیون هترولوگ (واکسنی که از نظر پلتفرم، مشابه پلتفرم واکسن دز اول نباشد) برای تجویز دُز بوستر در چین، گفت:

در حالی که واکسیناسیون کووید در چین بر پایه واکسن‌های غیرفعال شروع شده بود، اما با توجه به عملکرد نه چندان مطلوب این واکسن‌ها به عنوان دز یادآور، سایت بلومبرگ از مجوز تجویز دُز بوستر با استفاده از واکسن‌های بومی و با پلتفرم واکسن‌های وکتور آدنو ویروسی و نیز پپتیدی در چین خبر داد.

وی تصریح کرد: واکسن‌های ساخته شده بر مبنای ویروس غیرفعال برای دز یادآور به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

واکسن رازی کووپارس نخستین واکسن تزریقی-استنشاقی پروتئین نوترکیب کرونا است که مطابق با دستورالعمل سازمان جهانی بهداشت و سخت‌ترین پروتکل‌های داخلی در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با پیشینه یک قرن واکسن سازی در کشورمان و افتخار تولید واکسن‌های مهم پزشکی مانند فلج اطفال، سرخک، سرخجه، دیفتری، کزاز و اوریون ساخته شد.

این موسسه از روش پروتئین نوترکیب که از ایمن‌ترین روش‌های ساخت واکسن محسوب می‌شود، برای تولید واکسن «رازی کوو پارس» استفاده کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده