سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

سلطان هروئین هم به اعدام محکوم شد

رئیس کل دادگستری استان فارس اعلام کرد که حکم متهم پرونده سلطان هروئین صادر و این فرد به اعدام محکوم شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۰۲ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 23
کد خبر: ۱۴۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام و المسلمین سید کاظم موسوی، یکشنبه دوم تیرماه گفت: حکم پرونده سلطان هروئین به جرم خرید و فروش ۱۷۰۰ کیلوگرم هروئین صادر شده است.

 

او با بیان اینکه اتهام این فرد، افساد فی الارض و حکم صادره برای او اعدام در ملأ عام بوده است، گفت: این حکم در مرحله فرجام خواهی قرار دارد و در زمان مقرر پیرامون آن از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی خواهد شد.

 

موسوی همچنین گفت: یکی از پرونده‌های مهم تحت رسیدگی در دادسراهای استان فارس، سرقت مسلحانه از آرایشگاه‌های زنانه بود که متهمان آن با هوشیاری پلیس دستگیر شده و در بازجویی‌های مقدماتی به ۲۴ فقره سرقت، اعتراف داشتند.

 

او با بیان اینکه کیفرخواست این پرونده خردادماه امسال صادر شده است، تعداد متهمان این پرونده را سه نفر اعلام و اضافه کرد: اتهام این افراد، محاربه از طریق مشارکت در بیش از ۲۴ فقره سرقت مسلحانه همراه با ایجاد خوف و ناامنی و وحشت در محیط و منطقه است.

 

موسوی با تصریح اینکه دستگاه قضائی نسبت به جرایمی که ابعاد مختلف امنیت جامعه و شهروندان را با مخاطره مواجه کند، بی تفاوت نبوده و واکنش‌های قانونی و متناسبی نشان خواهد داد.

 

رئیس کل دادگستری استان فارس یکی از مهمترین جرایمی که مد نظر دستگاه قضائی قرار دارد را، جرایم اقتصادی دانست و تاکید کرد که دادگاه مربوط به این جرایم در شعبه ویژه و به شکل علنی برگزار شده است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر