محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

حادثه برای مسافران یک هتل در مشهد

نشت گاز در یکی از هتل های ۹ طبقه در مشهد موجب شد تعدادی از مسافران این هتل راهی بیمارستان شوند و باقی سمافران تخلیه فروی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۲۹ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 20
کد خبر: ۱۴۳۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از مسمومیت احتمالی ۳۰ مسافر به دلیل استشمام منوکسیدکربن خبر داد.

علیشاهی مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرد: ۳۰مسافر در مشهد بر اثر مسمومیت با گاز منواکسیدکربن دچار گازگرفتگی شدند.

وی ادامه داد: این حادثه حوالی ساعت ۵:۵۰ بامداد امروز (۲۹ تیر) در یک هتل واقع در خیابان امام‌رضای مشهد رخ داد.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: از بین افراد دچار مسمومیت با گاز منواکسیدکربن در این حادثه که دارای علائم تهوع، سردرد، ضعف و بی حالی بودند، ۲۵ مسموم توسط ۹ آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس اعزامی تحت بررسی و درمان اولیه قرار گرفتند و به بیمارستان‌های امام‌رضا(ع)، اکبر، شهید کامیاب و شهید هاشمی‌نژاد منتقل شدند و ۵ مسموم نیز با وسیله شخصی به بیمارستان موسی ابن جعفر(ع) مراجعه کردند که اکنون تحت درمان قرار دارند.

سرپرست آتش نشانی شهر مشهد نیز در این رابطه توضیح داد: در پی حادثه نشت گاز منواکسید کربن در هتلی در خیابان امام رضا(ع) تعدادی مسافر مسموم و ٣١٨ مسافر نیز به بیرون این مجموعه منتقل شدند./ایسنا

 

کلمات کلیدی: گاز گرفتگی مشهد
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار