عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

مضرات وحشتناک خوردن پفک که اگر بدانید هرگز نمی خورید

پفک از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار است که در عین حال مصرف زیاد آن مضرات فراوانی را نیز به همراه دارد و سلامت فرد را به خطر می اندازد، در ادامه بر معرفی مضرات مصرف پفک برای کودکان و عوارض آن برای بارداری پرداخته ایم که در ادامه خواهید خواند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، پفک فاقد ارزش غذایی بوده و سرشار از مواد مصنوعی و فرآوری شده است. پفک‌ها محصولاتی ترد و نمکی با طعم پنیر هستند که از پودر ذرت حجیم شده تهیه می‌شوند و فاقد ارزش غذایی‌اند. مصرف غذاهای تنقلی مانند چیپس و پفک دارای آثار جبران ناپذیری است که بسیاری از کارشناسان علوم غذایی در این مورد اتفاق نظر دارند و به عوارضی که در ادامه این بخش عنوان شده است بارها و بارها اشاره کرده اند.

پنیر یک منبع مناسب برای پروتئین است، اما زمانی که اسیدآمینه‌های تشکیل دهنده پروتئین که در پنیر وجود دارند درمجاورت حرارت بالای پخت قرار می‌گیرند موجب تولید مواد خطرناک می‌شوند.

یک وعده پفک (حدود ۲۱ عدد) حاوی ۱۵۰ کالری، ۱۰ گرم چربی و ۲۵۰ میلی گرم سدیم بوده که برابر ۱۰ درصد سدیم مورد نیاز روزانه و ۱۵ درصد از چربی کل است. حال اگر یک بسته بزرگ پفک را در نظر بگیرید این مقادیر به طرز چشمگیری افزایش یافته و هیچ ارزش غذایی مثبتی ندارد؛ علاوه بر این، پفک‌ها محصولاتی فرآوری شده هستند که دارای طعم و رنگی مصنوعی می‌باشند.

اولین ماده موجود در پفک، پوسته ذرت غنی شده است که می‌تواند به معنای پوسته ذرت حاوی سولفات آهن، نیاسین، ریبوفلاوین و فولیک اسید باشد. سولفات آهن برای درمان کم خونی و سایر کمبودهای آهن استفاده می‌شود اما معمولا توسط پزشک تجویز می‌شود.

نیاسین و ریبوفلاوین خطرناک نیستند اما در فرایند تولید پفک، ذرت بصورت طبیعی استفاده نمی‌شود. مالتودکسترین یکی دیگر از عناصر سوال برانگیز پفک است که شیرینی آن به مراتب کمتر از قند بوده اما دارای دو برابر شاخص گلیسمی بیشتر از نیشکر است و تاثیر مشابه شکر را بر روی بدن دارد.

این بدان معناست که اگر پفک در هر وعده دارای ۰ گرم قند باشد توسط بدن به عنوان یک کربوهیدرات پیچیده تجزیه می‌شود، همچنین پفک دارای رنگ زرد شماره ۶ است که می‌تواند باعث افزایش بیش فعالی در کودکان و واکنش‌های آلرژیک در برخی بزرگسالان شود. براساس نتایج مطالعات حیوانی، رنگ مصنوعی در آنها سبب ایجاد تومورهای آدرنال شده است.

ارسال نظر