نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

آتش‌ سوزی تالاب انزلی عمدی است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان در تبیین دلایل آتش سوزی در تالاب انزلی گفت: آتش سوزی در تالاب انزلی عمدی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، امیر مرادی مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه طبق برآوردها بیش از 7 هکتار از اراضی تالاب بندرانزلی طعمه حریق شده، اظهار کرد: منطقه حریق باتلاقی است و به‌رغم حضور همه امکانات، مسیر دسترسی برای حضور عوامل امدادی و تجهیزات لجستیکی مقدور نیست.


وی در پاسخ به اینکه چرا از بالگرد برای اطفای حریق استفاده نشده است، افزود: با اینکه تصمیم بر استفاده از هلی‌کوپتر برای اطفا بوده، منتها امکان حضور بالگرد به سبب شرایط جوی و تاریک شدن هوا ممکن و میسر نبوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان در تبیین دلایل آتش سوزی در تالاب انزلی عنوان کرد: آتش سوزی عمدی است.

مرادی با بیان اینکه همه عوامل امدادی در منطقه حریق حضور دارند ، خاطرنشان کرد: بهترین راه برای اطفاء حریق ایجاد آتش‌بر است و هم اکنون نیز نیروها در حال ایجاد آتش‌بر برای پیشگیری از سرایت آتش به دیگر مناطق تالاب انزلی هستند.

وی همچنین اعلام کرد حریق تالاب انزلی تحت مناطق حفاظت شده منابع طبیعی است./فارس

ارسال نظر