عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

آتش‌ سوزی تالاب انزلی عمدی است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان در تبیین دلایل آتش سوزی در تالاب انزلی گفت: آتش سوزی در تالاب انزلی عمدی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، امیر مرادی مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه طبق برآوردها بیش از 7 هکتار از اراضی تالاب بندرانزلی طعمه حریق شده، اظهار کرد: منطقه حریق باتلاقی است و به‌رغم حضور همه امکانات، مسیر دسترسی برای حضور عوامل امدادی و تجهیزات لجستیکی مقدور نیست.


وی در پاسخ به اینکه چرا از بالگرد برای اطفای حریق استفاده نشده است، افزود: با اینکه تصمیم بر استفاده از هلی‌کوپتر برای اطفا بوده، منتها امکان حضور بالگرد به سبب شرایط جوی و تاریک شدن هوا ممکن و میسر نبوده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان در تبیین دلایل آتش سوزی در تالاب انزلی عنوان کرد: آتش سوزی عمدی است.

مرادی با بیان اینکه همه عوامل امدادی در منطقه حریق حضور دارند ، خاطرنشان کرد: بهترین راه برای اطفاء حریق ایجاد آتش‌بر است و هم اکنون نیز نیروها در حال ایجاد آتش‌بر برای پیشگیری از سرایت آتش به دیگر مناطق تالاب انزلی هستند.

وی همچنین اعلام کرد حریق تالاب انزلی تحت مناطق حفاظت شده منابع طبیعی است./فارس

ارسال نظر