شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

طالبان بدهی ایران را پرداخت کرد

وزیر انرژی طالبان با بیان اینکه ۳۵ میلیون دلار بدهی برای واردات برق از کشور‌های ایران، ازبکستان و تاجیکستان باقی مانده گفت: بخشی از این بدهی پرداخت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عبدالطیف منصور» وزیر آب و انرژی طالبان امروز (۱ مرداد) گفت که دولت گذشته افغانستان ۳۵ دلار برای واردات برق از کشورهای ایران، ازبکستان و تاجیکستان بدهی برجای گذاشته است.

وی افزود: دولت موقت طالبان بخشی از این بدهی را پرداخته است و هنوز بدهی این کشورها به صورت کامل پرداخت نشده است.

وزیر انرژی طالبان از ادغام سازمان‌های انرژی، آب و برق خبر داد و گفت:  به دلیل اختصاص بودجه برق به نهادهای دیگر در دولت گذشته شماری از طرح های عمرانی در این حوزه ناتمام مانده است.

وی از کشورهای جهان خواست تا در زیرساخت افغانستان سرمایه‌گذاری کنند.

پیش از این وزیر آب و انرژی دولت موقت طالبان در دیدار «حسن مرتضوی» معاون سفارت جمهوری اسلامی ایران گفته بود که : پول به اندازه کافی موجود است و بدهی طرف ایرانی پرداخت خواهد شد.

در این دیدار معاون سفیر ایران با بیان اینکه بارش باران در افغانستان افزایش یافته، خواستار همکاری طالبان برای تامین حقابه ایران شد.

مرتضوی در ادامه به لزوم نصب ۳ دستگاه آب‌سنج میان ایران و افغانستان براساس توافق در بیست و پنجمین نشست کمیسارای مشترک رودخانه هلمند تاکید کرد و گفت: طالبان باید بهای برق وارداتی از ایران را پرداخت کند.

وزیر آب و انرژی طالبان نیز این دیدار گفته بود: تلاش داریم ضمن تامین آب برای کشاورزان افغانستان، حقابه ایران نیز پرداخت شود و برای نصب دستگاه‌های آب سنج نیز موافق این موضوع هستیم که هیات فنی از دو کشور به صورت مشترک همکاری کنند./ فارس

ارسال نظر