چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه

رسانه هندی: وزیر دفاع طالبان اقامتگاه الظواهری را به آمریکا لو داده بود

رسانه هندی: وزیر دفاع طالبان اقامتگاه الظواهری را به آمریکا لو داده بود  یک رسانه هندی مدعی شد که «ملا یعقوب» وزیر دفاع دولت موقت طالبان احتمالا محل سکونت ایمن الظواهری سرکرده القاعده در افغانستان را به آمریکا افشا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 06
کد خبر: ۱۴۵۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر شبکه سی‌ان‌ان 18 هند در گزارش خود مدعی شده که این احتمال وجود دارد به دلیل اختلافات داخلی ملایعقوب که اخیر به قطر سفر کرده، محل اختفای ایمن الظواهری سرکرده القاعده را در اختیار دولت آمریکا قرار داده باشد. 

این رسانه همچنین در ادامه نوشت که امیرخان متقی، وزیر خارجه دولت موقت طالبان نیز از جمله افرادی است که این امکان وجود دارد که محل اختفای الظواهری را به مقامات آمریکا داده باشد. 

سی‌ان‌ان 18 در گزارش خود افزوده که سرکرده القاعده در کراچی پاکستان حضور داشته و از طریق مرز چمن وارد افغانستان شده است و تنها شبکه حقانی از این سفر اطلاع داشته و حتی مقامات ارشد طالبان از جمله نخست وزیر دولت موقت نیز از این خبر اطلاعی نداشته است.

 

 

این در حالی است که منابع مطلع آمریکایی گفته بودند که  سرکرده سازمان تروریستی القاعده در خانه یکی از دستیاران ارشد وزیر امور کشور طالبان هدف قرار گرفت و از موشک «هِل‌فایر» برای این حمله استفاده شد.

اما سهیل شاهین رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر با بیان اینکه تاکنون جزییاتی از کشته شدن سرکرده القاعده در جریان حمله هواپیمای آمریکایی در کابل وجود ندارد، تاکید کرد که حکومت سرپرست در افغانستان درحال بررسی این ادعای واشنگتن است.

این رسانه هندی در پایان گزارش داده است که هر چند اسامه بن لادن در یک مکان نامعلوم در پاکستان کشته شد، اما جانشین وی در حالی که در یکی از مناطق مرفه نشین کابل حضور داشته توس نیروهای آمریکایی به هلاکت رسید.

این در حالی است که ملایعقوب در روز حمله آمریکا به کابل، در مصاحبه خود با یک روزنامه آمریکایی، از ضرورت ایجاد قانون اساسی در افغانستان سخن گفته است.

ملایعقوب در مصاحبه به خبرگزاری ان‌پی‌آر گفت: تاکنون تصمیمی درباره نوع حکومت در آینده گرفته نشده است و دولت موقت ادامه خواهد داشت و قدمهای بعدی براساس شرایط افغانستان گرفته خواهد شد. 

وزیر دفاع طالبان درباره آموزش دختران نیز گفت: این موضوع برای ما بسیاری بااهمیت است و امیدوارم به زودی اتفاقات خوبی در این زمینه رخ دهد. 

این رسانه آمریکایی نوشت در حالی که طالبان اجازه داده رسانه‌های آزاد در افغانستان فعالیت خود را ادامه دهند، اما نبود قوانین مشخص در این حوزه باعث سردرگمی اصحاب رسانه شده، موضوعی که ملایعقوب نیز ضمن تایید آن می‌گویند افغانستان به قانون اساسی نیاز دارد. 

 

 

وزیر دفاع طالبان همچنین در خصوص درباره رابطه با آمریکا گفت: بله قطعا ما خواهان رابطه با آمریکا هستیم و به رسمیت شناختن دولت فعلی در راستای منافع آمریکاست.

وی در ادامه با بیان اینکه کشورهای زیادی هست که علیه منافع آمریکا اقدام کرده، اما واشنگتن آنها را به رسمیت شناخته است و به رسمیت شناختن دولت موقت طالبان نیز قدم بزرگی برای تغییرات آینده خواهد بود. 

ملا یعقوب در حالی از ضرورت بازگشت به حکومت مبتنی بر قانون اساسی صحبت می‌کند، که سراج‌الدین حقانی، وزیر کشور دولت موقت طالبان ، پس از ترور ایمن‌الظواهری توسط آمریکا، کابل را ترک کرده است، هر چند امروز رسانه‌های مربوط به طالبان از سفر وی به هلمند خبر دادند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار