غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

جزییات کشته شدن فرمانده ارشد طالبان پاکستان

روزنامه اکسپرس تریبیون پاکستان در گزارشی نوشت، یک فرمانده ارشد تحریک طالبان پاکستان در ولایت پکتیکا افغانستان کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه اکسپرس تریبیون پاکستان به نقل از منابع افغان گزارش داد که یک خودرو حامل فرماندهان ارشد طالبان پاکستان که عمرخالد خوراسانی با نام مستعار عبدالولی مهمند، مفتی حسن و حافظ دولت خان بر آن سوار بودند، در روستای شرکی ولسوالی برمل پکتیکا هدف یک انفجار قرار گرفته است.

این روزنامه افزود: همه سرنشینان این خودرو کشته شده‌اند.

به گفته‌ی منابع افغان، رهبران طالبان پاکستانی برای مشورت در حال سفر به ولسوالی برمل پکتیکا بودند که خودرو آن‌ها با مین کنار جاده برخورد کرد.

گفته می‌شود که عمرخالدخوراسانی رییس جماعت‌الاحرار (JuA)، شاخه تحریک طالبان پاکستان بود که از سوی سازمان ملل و ایالات متحده به‌عنوان یک گروه تروریستی شناخته شده است.

سازمان ملل برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری یا مرگ وی می‌شد، سه میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود.

اکسپرس‌تریبون افزود: حافظ دولت نیز از منطقه قبایلی اوراکزی و از اعضای مهم این گروه و همچنان از معتمدین نزدیک خوراسانی به شمار می‌رفت.

این روزنامه نوشت: مفتی حسن هم از لشکر «ملاکند» و یکی از رهبران تحریک طالبان پاکستان بود که با ابوبکر البغدادی، رهبر پیشین داعش بیعت کرده بود.

گفته می‌شود که دولت و حسن در زمان تأسیس شاخه خوراسان گروه داعش به این گروه پیوسته بودند، اما سپس به گروه تحریک طالبان پاکستان بازگردانده شدند.

طالبان پاکستان هنوز کشته شدن فرماندهان ارشد خود را تأیید نکرده‌اند. طالبان افغانستان هم تاکنون در این زمینه موضعی نگرفته‌اند.

این در حالی است که گفت‌وگوهای صلح میان طالبان پاکستان و افغانستان به میزبانی سراج الدین حقانی سرپرست وزارت داخله حکومت طالبان در کابل جریان دارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر