تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند

چهار هزار نظامی ترکیه در خاک عراق حضور دارند

نماینده پارلمان عراق گفت: چهار هزار نظامی ترکیه با انواع مختلف سلاح و تجهیزات نظامی در خاک عراق حضور دارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر  ابتسام الغراوی روز شنبه در گفت و گو با خبرگزاری "شفق نیوز" افزود: ارتش اشغالگر ترکیه، حاکمیت ملی عراق را نقض کرده است و به نظامیان ترکیه اجازه ماندن در خاک عراق داده نخواهد شد.

وی گفت: ترکیه ۵ پایگاه نظامی، بیش از ۱۰۰ مرکز نظامی در خاک عراق دارد و هواپیماهای ترکی تاکنون افزون بر ۲۰ هزار بار در آسمان عراق به پرواز درآمده اند.

الغراوی اضافه کرد: نشست امروز پارلمان فقط برای شنیدن سخن وزیران و فرماندهان نظامی نیست بلکه مصوبات الزام آوری خواهد داشت.

عضو چارچوب هماهنگی در مجلس نمایندگان عراق گفت: از این پس به ترکیه اجازه حضور در خاک ترکیه را نخواهیم داد و همانطور که با داعش مقابله کردیم با حزب کارگران کردستان، ارتش ترکیه و هر نیرویی که حاکمیت عراق را نقض کند هم مقابله می کنیم.

پارلمان عراق روز شنبه جلسه ای را با ریاست محمد الحلبوسی و حضور ۲۴۲ نماینده و وزیران خارجه و دفاع و فرماندهان نظامی برای بررسی حمله توپخانه ای ترکیه به مرکز تفریحی - گردشگری "په رخ" در اقلیم کردستان تشکیل داد.

در حمله توپخانه ای روز چهارشنبه گذشته به یک مرکز گردشگری در دهوک استان کردستان ۹ نفر که بیشتر آن ها زن و کودک بودند کشته و بیش از ۳۰ نفر دیگر زخمی شدند./ایرنا

ارسال نظر