وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد بازداشت ۴ قرقبان و نگهبان جنگل‌های مازندران بخاطر تبانی با قاچاقچیان چوب عباس پالیزدار دستگیر شد ماجرای خودسوزی یک مرد در دادسرای عمومی کدام استان‌ها سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه ۱۱ و ۱۲ آذر تعطیل شد آغاز بارش‌های سنگین از فردا / هشدار سرمای شدید از چهارشنبه وضعیت اجرای طرح ترافیک تهران فردا سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا آخر هفته جزییات و مبلغ جریمه طرح آلودگی هوا جزئیات تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران برای سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴  مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه تعطیل شدند تعطیلی آموزش حضوری مدارس و دانشگاه‌های اردبیل در روز‌های ۱۱ و ۱۲ آذر ۱۴۰۴ بازداشت ۳ نفر دیگر از شهرداری کرمانشاه مرد هزار چهره کیش دستگیر شد کدام استان‌ها دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟

زلزله مردم بندرعباس را به خیابان‌ها کشاند

حضور مردم در خیابان‌ها موجب ایجاد ترافیک در برخی نقاط مانند خیابان دانشگاه و مصطفی خمینی (ره) شده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۴ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر زمین لرزه ای به بزرگی ۵.۸ ریشتر شنبه شب چند دقیقه بعد از نخستین زمین لرزه ۵.۷ ریشتری بار دیگر حوالی بندر خمیر در استان هرمزگان را لرزاند.

به گزارش ایرنا از مرکز لرزه نگاری کشوری، این زمین لرزه ساعت ۲۰ و ۳۹ دقیقه رخ داده است دو دقیقه پیش از نخستین زمین لرزه که امروز در این منطقه رخ داد.

کانون این زمین لرزه یک کیلومتر نزدیکتر به سطح زمین رخ داده است زلزله قبلی در عمق ۱۰ کیلومتری و در طول جغرافیایی ۵۵.۳۵ و عرض جغرافیایی ۲۶.۶۷ به وقوع پیوست.

زلزله قبلی در طول جغرافیایی ۵۵.۳۲ و عرض جغرافیایی ۲۶.۷۳ رخ داده بود.

نزدیکترین شهرها به کانون زلزله بندر خمیر با ۳۸ کیلومتر، کنگ با ۴۲ کیلومتر و جزیره تنب بزرگ با ۴۵ کیلومتر بوده است.

این زلزله با بندرعباس مرکز استان هرمزگان ۱۰۸ کیلومتر و شیراز مرکز استان فارس ۴۲۹ کیلومتر فاصله داشته است./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار