نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

کشف خط لوله دو کیلومتری سرقت سوخت هواپیما از خطوط انتقال در بندرعباس

کشف خط لوله دو کیلومتری سرقت سوخت هواپیما از خطوط انتقال در بندرعباس رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از کشف یک انشعاب دو کیلومتری خط لوله سوخت هواپیما موسوم به ATK، در بندرعباس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۲۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 11
کد خبر: ۲۶۸۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی قهرمانی با اشاره به ورود جدی دستگاه قضایی جهت کمک به دولت و کاهش ناترازی انرژی و اجرای طرح کنترل در مبادی تولید، عرضه، توزیع و خطوط لوله فراورده‌های نفتی اظهار داشت: پس از صدور دستور قضایی و با اقدامات فنی انجام شده توسط فرماندهی انتظامی بندرعباس، یک انشعاب ۲ کیلومتری از خط لوله‌ای اصلی که توسط آن سوخت هواپیما‌ها منتقل می‌شد، شناسایی و کشف شده است.

وی افزود: با حضور کارشناسان در محل، بررسی نتایح حاصل از بازرسی تجهیزات کشف شده و همچنین ارزیابی میزان خوردگی لوله‌ها و زنگ زدگی تجهیزات نشان می‌دهد که سارقین مدت زیادی از این خط لوله استفاده کرده‌اند و ظرفیت خط لوله کشف شده، ۱۰ (بار) یک ونیم اینج می‌باشد.

این انشعاب غیرمجاز ظرفیت برداشت حدود ۷۰ هزار لیتر در شبانه روز داشته است؛ و طبق نظر کارشناسان ارزش خود لوله غیرمجاز حدود ۴ میلیارد تومان است و ظاهرا سارقان دانش فنی و اطلاعات لازم در اختیار داشته‌اند.

قهرمانی با تاکید بر ضرورت نصب دستگاه‌های اندازه‌گیری در پالایشگاه‌ها و مسیر‌های انتقال، به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت افزود: با ورود مجدد دستگاه قضایی و در نتیجه اقدامات نظارتی انجام شده در قرارگاه مقابله با قاچاق سوخت و بر اساس تست‌های انجام شده توسط شرکت پخش فراورده‌های نفتی مشخص شد؛ طی سه روز، این خط بیش از ۱۲۹ هزار لیتر کسری داشته است.

وی ضمن تشکر از اقدامات پلیس خاطرنشان کرد: تیم‌های ویژه پلیس پس از ۱۴ روز پایش مستمر، موفق به کشف این خط لوله سرقت سوخت شده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با یادآوری تذکرات و پیگیری‌های دو سال اخیر دستگاه قضایی به مسئولین و مدیران وزارت نفت مبنی بر لزوم نصب دستگاه‌های میتر (لیتر شمار) بر ضرورت نصب این دستگاه‌ها جهت جلوگیری و پیشگیری از تاراج این سرمایه ملی، خصوصاً در شرایط فعلی و ناترازی انرژی در کشور، تاکید کرد.

وی اضافه کرد علاوه بر میتر‌های فنی، باید میتر‌های نظارتی و پیشتیبان هم نصب شود و در اختیار مراجع نظارتی قرار گیرد تا نظارت و صحت سنجی امکان پذیر شود. / میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار