ماجرای تخریب دانشکده ادبیات دانشگاه تهران چیست؟!-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

ماجرای تخریب دانشکده ادبیات دانشگاه تهران چیست؟!

ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران از سال ۱۳۱۳ به بهره‌برداری رسیده است، برخی از سایت های خبری از تخریب این دانشگاه بدون مجوز خبر داده اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۲۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 17
کد خبر: ۱۴۲۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، مدیرکل طرح‌های عمرانی و پشتیبانی دانشگاه تهران به تشریح جزئیات عملیات مقاوم‌سازی ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران پرداخت و گفت: عملیات احیای ساختمان فرسوده دانشکده ادبیات، کاملاً بر اساس اصول علمی در حال انجام است.


دکتر رضا قاسمی ضمن بیان این مطلب در واکنش به آنچه که در برخی سایت‌های خبری تحت عنوان عملیات عمرانی بدون مجوز در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران نامیده شده است، گفت: در تمام دنیا موضوع مرمت میراث فرهنگی رایج است و روش‌های متفاوتی برای حفظ آثار فرهنگی وجود دارد. یکی از این روش‌ها، باززنده‌سازی و احیای آثار فرهنگی است.
وی درباره قدمت ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران و ضرورت مقاوم‌سازی بنای این دانشکده، اظهار کرد: ساختمان این دانشکده از سال ۱۳۱۳ به بهره‌برداری رسیده و بنای آن به دلیل گذر زمان دچار فرسودگی شده است.


وی درباره ارزش فرهنگی بنای دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران نیز یادآور شد: کل بناهای واقع در پردیس مرکزی دانشگاه تهران به عنوان اثر ثبت شده فرهنگی شناخته می‌شوند؛ بنابراین وظیفه داریم فضاها و ساختارهای موجود را حفظ کنیم. البته رسالت حفظ بناهای ثبت شده فرهنگی، نافی مقاوم‌سازی آنها نیست؛ چه اینکه عملیات مقاوم‌سازی در راستای همین رسالت و جلوگیری از تخریب و ویرانی آثار فرهنگی انجام می‌شود.


مدیرکل طرح‌های عمرانی و پشتیبانی دانشگاه تهران درباره جزئیات عملیات مقام‌سازی ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، گفت: پس از انجام محاسبات کامل، نسبت به طراحی مدل مقاوم‌سازی این بنای ارزشمند فرهنگی اقدام شده است. بر اساس محاسبات، این ساختمان فرسوده است و باید مقاومت آن در برابر بحران‌های مختلف نظیر زلزله افزایش پیدا کند.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، وی درباره سابقه اجرای طرح‌های مقاوم‌سازی بناهای واقع در پردیس مرکزی دانشگاه تهران، اظهار داشت: ساختمان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران نیز دچار فرسودگی ناشی از زمان بود که مقاوم‌سازی آن در سال ۱۳۹۶ پایان یافت. بنابراین ساختمان دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دومین ساختمان در پردیس مرکزی دانشگاه تهران است که مقاوم‌سازی می‌شود.


دکتر قاسمی خاطرنشان کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با درک اهمیت موضوع بهسازی ساختمان‌های قدیمی، اقدام به تعریف و راهبری «طرح مقاوم‌سازی ساختمان‌های مراکز آموزش عالی» کرده و با تخصیص اعتبار جهت مقاوم‌سازی ساختمان‌های اولویت‌دار؛ دانشگاه‌ها و مراکز تابعه خود را در این زمینه هدایت و حمایت نموده است./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار