پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

رسانه کویتی: امیرعبداللهیان به کویت سفر می‌کند

روزنامه الرای کویت به نقل از سفیر جمهوری اسلامی ایران در این کشور خبر داد، بازگشت سطح روابط دیپلماتیک کویت با جمهوری اسلامی ایران و تعیین سفیر در تهران امری طبیعی برای گستردگی روابط دو جانبه محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۴۱۰۳

به گزارش راهبرد معاصر محمد ایرانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت در گفتگو با این روزنامه کویتی خبر داد، روابط بین دو کشور به ویژه در سطح سیاسی بین مسئولین ایرانی و همتایان کویتی‌ها در سطح بالایی قرار داشته و به حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در آینده نزدیک به کویت سفر خواهد کرد.

به نوشته الرای سخنان سفیر ایران در کویت بعد از تاکید انتصاب بدر عبدالله المنیخ به عنوان سفیر جدید کویت در تهران صورت می‌گیرد.

ایرانی در این رابطه هم تاکید کرد، کویت سفیر خود را معرفی و ما هم موافقت خود را اعلام کردیم، سفیر جدید کویت طی روزهای آتی در به تهران خواهد رسید.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت در ادامه هم گفت: روابط بین وزرای امور خارجه دو کشور در سطح عالی بوده و ارتباط مستمری با یکدیگر دارند، که روابط تاریخی بین مردم دو کشور را هم باید به آن افزود، از اینرو روابط فیما بین به سوی بهتر شدن پیش خواهد رفت.

این روزنامه به نقل از سفیر ایران پیش بینی کرد، برخی از مسئولین کویتی هم به زودی به تهران سفر کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار