المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

پیشنهاد کمک آمریکا به جمهوری آذربایجان

پیشنهاد کمک آمریکا به جمهوری آذربایجان وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان، درباره مسائلی از قبیل صلح با ارمنستان حرف زد و بر آمادگی واشنگتن برای کمک به باکو تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 26
کد خبر: ۱۴۴۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه آمریکا از گفت‌و‌گوی تلفنی «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه این کشور با «الهام علی اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان خبر داد.

بنا بر بیانیه کوتاهی که وزارت خارجه آمریکا از صحبت وزیر خارجه این کشور با رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان منتشر کرده، این مقام ارشد واشنگتن به باکو پیشنهاد کمک داده است.

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: «وزیر امور خارجه (بلینکن) و رئیس‌جمهور علی اف درباره فرصت تاریخی آذربایجان و ارمنستان برای دستیابی به صلح در منطقه گفت‌و‌گو کردند. وزیر (خارجه آمریکا) پیشنهاد ایالات متحده برای کمک به تسهیل باز کردن حمل و نقل و ارتباطات منطقه‌ای را تکرار کرد».

وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: «وزیر بلینکن به ادامه گفت‌و‌گوهای دوجانبه مانند دیدار اخیر وزیران خارجه (جمهوری) آذربایجان و ارمنستان در تفلیس تشویق کرد. وزیر همچنین بر حمایت از مذاکرات سازنده با میانجیگری اتحادیه اروپا تاکید کرد».

در پایان این بیانیه تصریح شده است: «وی (آنتونی بلینکن به الهام علی اف) گفت که ایالات متحده از سال ۱۹۹۴ رئیس مشترک گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا بوده است و آماده است تا به صورت دوجانبه و با شرکای همفکر برای کمک به ارمنستان و (جمهوری) آذربایجان برای دستیابی به یک صلح جامع بلندمدت تعامل کند. وزیر بلینکن همچنین از رئیس‌جمهور علی اف خواست تا همه ارمنستانی‌های بازداشت شده باقی مانده را آزاد کند».

گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه دولت جو بایدن در شرایطی انجام شده که طی هفته‌های اخیر رایزنی‌های مقامات ارمنستان و جمهوری آذربایجان تشدید شده و «آرارات میرزویان» و «جیحون بایراموف» وزیران خارجه دو کشور در تفلیس پایتخت گرجستان با هم دیدار دو جانبه ترتیب دادند.

دیدار دیپلمات‌های ارشد ایروان و باکو در شرایطی انجام شده که مقامات ارمنستان و جمهوری آذربایجان طی هفته‌های اخیر بارها ضمن هشدار درباره احتمال تشدید درگیری‌ها، از آمادگی برای گفت‌و‌گو به منظور عادی‌سازی روابط صحبت کرده‌اند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار