اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

۱۰۰۰ پرواز در آلمان به علت اعتصاب کارکنان لغو شد

شرکت لوفت‌هانزا آلمان اعلام کرد، بیش از هزار پرواز خود را در آستانه اعتصاب یک روزه کارمندان بخش زمینی این شرکت که قرار است روز چهارشنبه برگزار شود، لغو کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 26
کد خبر: ۱۴۴۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، شرکت لوفت‌هانزا آلمان اعلام کرد، بیش از هزار پرواز خود را در آستانه اعتصاب یک روزه کارمندان بخش زمینی این شرکت که قرار است روز چهارشنبه برگزار شود، لغو کرده است و این لغو پروازها در حالی صورت می‌گیرد که خانواده های آلمانی در سراسر این کشور تعطیلات تابستانی خود را آغاز کرده‌اند.

این اقدام کارکنان لوفت‌هانزا در اعتراض به پایین بودن دستمزدهایشان انجام می‌‌شود و باعث اختلال بیشتر در پرواز در زمان اوج تقاضا برای سفرهای تابستانی خواهد شد.

به نوشته این گزارش، اعتصاب و کمبود کارکنان، شرکت های هواپیمایی از جمله لوفت‌هانزا را مجبور کرده است تا هزاران پرواز را لغو کنند و این اقدام، باعث ایجاد صف‌های طولانی در فرودگاه‌های بزرگ شده و ناامیدی مسافرانی که می‌خواهند پس از محدودیت‌های کرونایی سفر کنند را به همراه داشته است.

لوفت‌هانزا امروز اعلام کرد، 678 پرواز را در مرکز فرانکفورت خود لغو کرده است که بیشتر آنها برای چهارشنبه برنامه ریزی شده بود و 345 پرواز نیز در مونیخ لغو شده است.

این شرکت با اشاره به سرگردانی بیش از 130 هزار مسافر، افزود، احتمال دارد، در روز های پنج شنبه و جمعه، پس از پایان اعتصاب نیز چندین لغو تاخیر در پروازها وجود داشته باشد.

فرودگاه‌های فرانکفورت، دوسلدورف و برلین از جمله فرودگاه‌ هایی هستند که کارگران لوفت‌هانزا می‌‌خواهند در آن‌ها اعتصاب کنند.

اتحادیه وردی خواستار افزایش 9.5 درصدی یا 350 یورو بیشتر در ماه برای 20 هزار کارگری شده بود که مدعی هستند تورم و فشار ناشی از کمبود کار، کمر آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خم کرده است./ فارس

ارسال نظر