پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

۱۰۰۰ پرواز در آلمان به علت اعتصاب کارکنان لغو شد

۱۰۰۰ پرواز در آلمان به علت اعتصاب کارکنان لغو شد شرکت لوفت‌هانزا آلمان اعلام کرد، بیش از هزار پرواز خود را در آستانه اعتصاب یک روزه کارمندان بخش زمینی این شرکت که قرار است روز چهارشنبه برگزار شود، لغو کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 26
کد خبر: ۱۴۴۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، شرکت لوفت‌هانزا آلمان اعلام کرد، بیش از هزار پرواز خود را در آستانه اعتصاب یک روزه کارمندان بخش زمینی این شرکت که قرار است روز چهارشنبه برگزار شود، لغو کرده است و این لغو پروازها در حالی صورت می‌گیرد که خانواده های آلمانی در سراسر این کشور تعطیلات تابستانی خود را آغاز کرده‌اند.

این اقدام کارکنان لوفت‌هانزا در اعتراض به پایین بودن دستمزدهایشان انجام می‌‌شود و باعث اختلال بیشتر در پرواز در زمان اوج تقاضا برای سفرهای تابستانی خواهد شد.

به نوشته این گزارش، اعتصاب و کمبود کارکنان، شرکت های هواپیمایی از جمله لوفت‌هانزا را مجبور کرده است تا هزاران پرواز را لغو کنند و این اقدام، باعث ایجاد صف‌های طولانی در فرودگاه‌های بزرگ شده و ناامیدی مسافرانی که می‌خواهند پس از محدودیت‌های کرونایی سفر کنند را به همراه داشته است.

لوفت‌هانزا امروز اعلام کرد، 678 پرواز را در مرکز فرانکفورت خود لغو کرده است که بیشتر آنها برای چهارشنبه برنامه ریزی شده بود و 345 پرواز نیز در مونیخ لغو شده است.

این شرکت با اشاره به سرگردانی بیش از 130 هزار مسافر، افزود، احتمال دارد، در روز های پنج شنبه و جمعه، پس از پایان اعتصاب نیز چندین لغو تاخیر در پروازها وجود داشته باشد.

فرودگاه‌های فرانکفورت، دوسلدورف و برلین از جمله فرودگاه‌ هایی هستند که کارگران لوفت‌هانزا می‌‌خواهند در آن‌ها اعتصاب کنند.

اتحادیه وردی خواستار افزایش 9.5 درصدی یا 350 یورو بیشتر در ماه برای 20 هزار کارگری شده بود که مدعی هستند تورم و فشار ناشی از کمبود کار، کمر آن را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خم کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار