مجلس: افزایش حقوق کارکنان طبق بودجه جدید به نفع حقوق‌بگیران کم‌درآمد خواهد بود سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی

مخبر: باید به دنبال جهش در تولید شیلات باشیم

معاون اول رییس جمهور در همایش آغاز سال زراعی جدید گفت: باید به دنبال طرح جهش تولید در شیلات باشیم که می‌تواند به اشتغالزایی و درآمد پایدار برای مردمان ساحل نشین منجر شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 26
کد خبر: ۱۴۴۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور صبح امروز(سه شنبه) در همایش آغازین سال زراعی 1402-1401 با عنوان طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور، برنامه ریزی و اجرای این طرح را حرکت در مسیری مقدس دانست و گفت: عزم جدی ما در این خصوص به واسطه اهمیت امنیت غذایی و کشاورزی در کشور است.

معاون اول رییس جمهور ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های مردمی در کشور، گفت: تعامل مردم و دولت بسیار حائز اهمیت است و هر جا اعتماد مردم را در هر زمینه ای به دست آوردیم به موفقیت رسیدیم.

مخبر در ادامه با اشاره به وسعت سه استان شمالی ایران و میزان بارندگی در این استان‌ها گفت: باید ضمن استفاده از ظرفیت‌های مختلفی که در کشور وجود دارد، فناوری‌های روز دنیا برای افزایش بهره وری و درآمدزایی در حوزه کشاورزی و سایر حوزه‌ها در کشور نیز مورد توجه قرار داشته باشد.

معاون اول رییس جمهور همچنین به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم از جمله ذخایر بسیار نگران کننده در قبل اشاره و تصریح کرد: دولت شرایط بسیار سختی را پشت سر گذاشت و بعد از چند ماه توانستیم با وجود مشکلات بین المللی و منطقه‌ای، خشکسالی و تغییرات اقلیمی، عمده ذخایر کشور را به بالای 60 درصد و در برخی اقلام تا 90 درصد برسانیم.

مخبر در خصوص اهمیت کشت دیم در کشور ادامه داد: باید به سمتی حرکت کرد که حتی یک متر زمین دیم در کشور نباشد که زیر کشت نرفته باشد و اگر زمین کشاورزی بدون استفاده بماند، حتما به دلیل ضعف مدیریتی است.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به دسترسی کشور به دریا و اقیانوس، ادامه داد:‌ پس از اجرای موفقیت آمیز طرح جهش تولید در دیمزارهای کشور باید به دنبال طرح جهش تولید در شیلات باشیم که می‌تواند به اشتغالزایی و درآمد پایدار برای مردمان ساحل نشین منجر شود./ تسنیم

کلمات کلیدی: محمد مخبر شیلات
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار