زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

اعتراض ۴۰ هزار کارگر در انگلیس

روز چهارشنبه بعد از شکست مذاکرات بین اتحادیه ملی کارگران راه آهن انگلیس و شرکت‌های حمل و نقل حدود ۴۰ هزار کارگر انگلیسی برای نشان دادن اعتراض خود دست به اعتصاب زدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 27
کد خبر: ۱۴۴۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر اعتصاب کارکنان راه‌آهن انگلیس برای کسب دستمزد و شرایط کاری بهتر با وجود شرایط اقتصادی، و تورم روز چهارشنبه سیستم حمل و نقل ریلی در این کشور را با اختلال شدید روبرو کرد.

روز چهارشنبه بعد از شکست مذاکرات بین اتحادیه ملی کارگران راه آهن انگلیس و شرکت‌های حمل و نقل حدود ۴۰ هزار کارگر انگلیسی برای نشان دادن اعتراض خود دست به اعتصاب زدند.

کارگران شبکه ریلی راه آهن کشور انگلیس متشکل از ۱۴ شرکت‌ مختلف حمل و نقل شهری و بین شهری است که اعتصاب آنها تمام فعالیت‌های ریلی در شهر لندن و حومه آن را با اختلال روبرو کرد.

مایک لینچ دبیر کل شبکه ریلی راه آهن انگلیس گفت: کارگران با افزایش مناسب دستمزدها روبرو نیستند و شرکت‌های حمل و نقل شهری نیز پیشنهادهای خوبی در این زمینه ارائه نکردند. امسال دستمزد کارگران شبکه ریلی انگلیس تنها ۴درصد افزایش داشته و قرار است همین درصد نیز در سال آینده تکرار شود.

اتحادیه‌های کارگری در شبکه ریلی انگلیس می‌گویند این افزایش دولت با توجه به تورم کافی نیست و کارگران نمی‌توانند بر هزینه‌های زندگی تسلطی داشته باشند.

دولت انگلیس درباره افزایش حقوق کارگران هنوز به وعده‌های خود عمل نکرده و لیز تراس رهبر محافظه‌کار نامزد نخست وزیری این کشور وعده سرکوب اتحادیه‌های کارگری را داده است که از سوی محافل سیاسی به عنوان جدی‌ترین حمله به حقوق مدنی مردم این کشور ارزیابی شده است.

لینچ گفت: تراس می‌خواهد فعالیت اتحادیه‌های کارگری در انگلیس را غیرقانونی اعلام کند که حمله به دموکراسی است.

هزاران نفر از کارکنان اداره پست انگلیس هفته گذشته به اعتصاب در ماه آگوست رای دادند و کارگران راه آهن نیز قرار است دوباره در ماه آگوست اعتصاب کنند.

ماه گذشته وکلای دادگستری نیز به دلیل بدتر شدن امنیت شغلی و شرایط کاری اعتصاب ملی برگزار کردند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار