رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

همسر نازنین زاغری روبروی وزارت خارجه انگلیس چادر زد+ عکس

همسر نازنین زاغری روبروی وزارت خارجه انگلیس چادر زد+ عکس شوهر نازنین زاغری به منظور تحت فشار قرار دادن دولت انگلیس در جهت اقدام برای آزادی همسرش، در بیرون ساختمان وزارت خارجه این کشور چادر زد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 25
کد خبر: ۱۰۶۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، ریچارد رتکلیف، همسر نازنین زاغری رتکلیف، زندانی امنیتی که در ایران به سر می‌برد، به منظور تحت فشار گذاشتن دولت و مقامات انگلیس، روبروی ساختمان وزارت خارجه این کشور چادر زد.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، ریچارد رتکلیف قصد دارد تا شب را روبروی ساختمان وزارت خارجه انگلیس در مرکز لندن در چادر سپری کند. این اقدام یک هفته پس از آن صورت می‌گیرد که دادگاه تجدید نظر استان تهران درخواست واخواهی نازنین زاغری را رد و حکم یک سال زندان و یک سال ممنوع‌الخروجی او را تایید کرد.

همچنین ریچارد رتکلیف، همسر نازنین زاغری در طوماری آنلاین گفته است که از امروز (یکشنبه) در بیرون محوطه وزارت خارجه انگلیس دست به اعتصاب غذا زده است. این، دومین اعتصاب غذای او از سال ۲۰۱۸ به شمار می‌رود. ریچارد رتکلیف این اقدام را برای تحت فشار قرار دادن بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس و دولت وی برای آنچه «مسئولیت پذیری در قبال سرنوشت همسرش» خوانده شده، آغاز کرده است.

همسر نازنین زاغری روبروی وزارت خارجه انگلیس چادر زد+ عکس

همسر نازنین زاغری گفت: دو سال پیش من روبروی سفارت ایران و در آستانه‌ای که بوریس جانسون در حال تصدی مسئولیت نخست وزیری بود، دست به اعتصاب غذا زدم. دو سال پیش من اجازه پیدا کردم تا به مدت ۱۵ روز در برابر سفارت ایران به مدت ۱۵ روز چادر بزنم. اکنون نیز ما همان رفتار را با دولت انگلیس داریم.

گفتنی است، نازنین زاغری، زندانی دو تابعیتی ایرانی- انگلیسی فروردین سال ۹۵ در فرودگاه تهران به اتهام «جاسوسی» به ۵ سال زندان محکوم شد. همچنین هفته گذشته دادگاه تجدید نظر استان تهران درخواست واخواهی نازنین زاغری را رد و حکم یک سال زندان و یک سال ممنوع الخروجی او را تایید کرد. حجت کرمانی، وکیل نازنین زاغری پیشتر در اظهاراتی گفته بود موکلش به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به یک سال زندان و یک سال ممنوع الخروجی محکوم شده است.

زاغری اواخر اسفند سال گذشته در ماه‌های پایانی حکم پنج سال حبس به دلیل همه گیری کرونا از زندان خارج شده بود تا ادامه حکم خود را در حبس خانگی بگذراند.

همچنین لیز تراس، وزیر امور خارجه انگلستان ماه گذشته میلادی با همتای ایرانی خود «حسین امیرعبداللهیان» در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک دیدار کرده و از او خواسته بود برای آزاد شدن نازنین زاغری رتکلیف همکاری کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار