سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

سرکرده و اعضای شبکه جاسوسی وابسته به رژیم جعلی اسرائیل دستگیر شدند

سرکرده و اعضای شبکه جاسوسی وابسته به رژیم جعلی اسرائیل دستگیر شدند سازمان اطلاعات فراجا در اطلاعیه ای از دستگیری سرکرده و اعضای یک شبکه جاسوسی وابسته به رژیم جعلی اسرائیل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 28
کد خبر: ۱۴۴۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  سازمان اطلاعات فراجا در اطلاعیه ای از دستگیری سرکرده و اعضای یک شبکه جاسوسی وابسته به رژیم جعلی اسرائیل خبر داد؛ در اطلاعیه فراجا آمده است:

 

"با اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات فراجا یک شبکه جاسوسی وابسته به رژیم جعلی اسرائیل شناسایی و دستگیر شد.

 

اعضای این شبکه جاسوسی به ترغیب سرکرده یکی از گروه‌های تجزیه‌طلب که سابقه مزدوری رژیم صهیونیستی را دارد، اقدام به ارتباط‌گیری با سرپل سازمان جاسوسی موساد کرده‌اند.

 

در ادامه این اطلاعیه بیان شده است: اعضای شبکه 5 نفره جاسوسی دستگیر شده، با وعده‌های متعدد از جمله مسایل مالی داده شده از سوی سازمان جاسوسی موساد، نسبت به جمع‌آوری اطلاعات از مناطق مهم و حیاتی کشور اقدام می‌کردند که خوشبختانه از لحظه اولیه ارتباط‌گیری تمام تحرکات اعضای شبکه در چتر اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در فراجا قرار گرفت.

 

در اطلاعیه سازمان اطلاعات فراجا همچنین آمده است: اعضای این شبکه علاوه بر جمع‌آوری اطلاعات، اقدام به آتش‌سوزی، شعار‌نویسی و تبلیغ علیه جمهوری اسلامی ایران کرده و برای عملیات‌های مسلحانه و خرابکاری نیز آموزش‌های لازم را دیده بودند که قبل از هرگونه اقدام، تمامی اعضای (5 نفر) شبکه دستگیر شدند.

 

گفتنی است، از اعضای این شبکه تعدادی تجهیزات پیشرفته، سیم کارت و موبایل کشف شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار