محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

سرکرده و اعضای شبکه جاسوسی وابسته به رژیم جعلی اسرائیل دستگیر شدند

سرکرده و اعضای شبکه جاسوسی وابسته به رژیم جعلی اسرائیل دستگیر شدند سازمان اطلاعات فراجا در اطلاعیه ای از دستگیری سرکرده و اعضای یک شبکه جاسوسی وابسته به رژیم جعلی اسرائیل خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 28
کد خبر: ۱۴۴۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  سازمان اطلاعات فراجا در اطلاعیه ای از دستگیری سرکرده و اعضای یک شبکه جاسوسی وابسته به رژیم جعلی اسرائیل خبر داد؛ در اطلاعیه فراجا آمده است:

 

"با اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات فراجا یک شبکه جاسوسی وابسته به رژیم جعلی اسرائیل شناسایی و دستگیر شد.

 

اعضای این شبکه جاسوسی به ترغیب سرکرده یکی از گروه‌های تجزیه‌طلب که سابقه مزدوری رژیم صهیونیستی را دارد، اقدام به ارتباط‌گیری با سرپل سازمان جاسوسی موساد کرده‌اند.

 

در ادامه این اطلاعیه بیان شده است: اعضای شبکه 5 نفره جاسوسی دستگیر شده، با وعده‌های متعدد از جمله مسایل مالی داده شده از سوی سازمان جاسوسی موساد، نسبت به جمع‌آوری اطلاعات از مناطق مهم و حیاتی کشور اقدام می‌کردند که خوشبختانه از لحظه اولیه ارتباط‌گیری تمام تحرکات اعضای شبکه در چتر اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در فراجا قرار گرفت.

 

در اطلاعیه سازمان اطلاعات فراجا همچنین آمده است: اعضای این شبکه علاوه بر جمع‌آوری اطلاعات، اقدام به آتش‌سوزی، شعار‌نویسی و تبلیغ علیه جمهوری اسلامی ایران کرده و برای عملیات‌های مسلحانه و خرابکاری نیز آموزش‌های لازم را دیده بودند که قبل از هرگونه اقدام، تمامی اعضای (5 نفر) شبکه دستگیر شدند.

 

گفتنی است، از اعضای این شبکه تعدادی تجهیزات پیشرفته، سیم کارت و موبایل کشف شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار