وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟

قهر جهانگیری، بازی جدید اصلاح‌طلبان برای جدا کردن اعتدال از اصلاحات

در واکنش به شایعه اختلاف و قهر معاون اول رئیس‌جمهور با روحانی، کاربران فضای مجازی هشتگ #جهانگیری را داغ کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 24
کد خبر: ۱۴۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر ، روز شنبه اخباری در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر اینکه اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور پس از اظهارنظر تند حسن روحانی رئیس جمهور خطاب به وی در یکی از جلسات، از دولت قهر کرده و از آن روز در محل کار خود حاضر نشده است.

 

آن طور که خبرها آمده است، در این جلسه روحانی خطاب به جهانگیری گفته بود شما و اصلاح‌طلبان به دنبال سرنگونی دولت هستید و جهانگیری در واکنش به این سخنان روحانی، تصمیم به ترک جلسه را گرفت. گویا پس از پایان جلسه، جهانگیری راهی منزل شد و در محل کار خود حاضر نشد.

به دنبال انتشار خبر قهر جهانگیری، سخنگوی دولت در گفت‌وگوی زنده با شبکه خبر شرکت کرد و در پاسخ به اینکه ماجرای قهر جهانگیری از دولت صحت دارد یا نه، گفت: بین اختلاف‌نظر و قهر تفاوت وجود دارد و طرح موضوع قهر در شأن آقای جهانگیری نیست و صحت ندارد.

 

حسام‌الدین آشنا نیز با انتشار پستی در صفحه توییتر خود با هشتگ #اختلاف‌نظر‌بدنیست، نوشت:

«جلسات عالی کشور نه جای بله قربان گویی است، نه جای خطاب و عتاب و نه جای قهر و ناسازگاری. بزرگان کشور در این جلسات، دیدگاههای سازمانی مختلف و گاه متعارض را با صراحت تمام مطرح و تبادل نظر را تا رسیدن به بهترین تصمیم برای بهبود زندگی مردم دنبال می‌کنند.»

روز گذشته در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت تصویری از جهانگیری در کنار روحانی منتشر شد که آن دو را در حال گپ‌وگفت نشان می‌دهد.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار