عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

سفیر یمن در سوریه: با حزب‌الله به عنوان محور مقاومت هماهنگ هستیم

سفیر یمن در سوریه: با حزب‌الله به عنوان محور مقاومت هماهنگ هستیم سفیر یمن در سوریه چهلمین سالروز تأسیس مقاومت اسلامی در لبنان و پیروزی‌های بزرگ آن در مقابله با رژیم صهیونیستی را تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 30
کد خبر: ۱۴۴۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر،عبدالله علی صبری» سفیر یمن در سوریه ضمن تبریک چهلمین سالروز تأسیس مقاومت اسلامی لبنان و پیروزهای آن در مقابله با رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که این مقاومت، امت را سربلند کرد.

صبری در مصاحبه با شبکه المنار گفت که از زمان آزادسازی جنوب لبنان، امت وارد عصر پیروزی‌ها شد و مقاومت، امت را سربلند کرد.

وی افزود که حزب‌الله و سید حسن نصرالله دبیر کل این جنبش جایگاه بزرگی در قلب تمامی آزادگان یمنی دارند و آن‌ها بیشتر از همه مسئله یمن را یاری و از مظلومیت ملت یمن دفاع کرده‌اند.

سفیر یمن در سوریه گفت که حزب‌الله به دلیل این موضع صریح در قبال یمن، تحت فشارهای زیادی قرار داشت اما با این حال از موضع خود کوتاه نیآمد و از آن چشم‌پوشی نکرد.

صبری با تأکید بر حمایت سیاسی و رسانه‌ای از یمن تصریح کرد: این تنها از جانب حزب‌الله نیست بلکه از ناحیه همه طرف‌های محور مقاومت از جمهوری اسلامی ایران گرفته تا گروه‌های فلسطینی و جمهوری عربی سوریه، عراق و بحرین است.

سفیر یمن در سوریه با اشاره به هماهنگی بین محور مقاومت، گفت: زمانی که سید حسن نصرالله اعلام کرد که هدف قرار دادن اماکن مقدس و مسجدالأقصی در فلسطین به معنای جنگ منطقه‌ای است، سید عبدالملک بدرالدین الحوثی سریعا پاسخ داد و گفت که یمن آماده است جزئی از این معادله باشد و این یعنی هماهنگی‌ها بسیار گسترده شده و محور مقاومت یک واحد و جزء جدایی‌ناپذیر است.

کلمات کلیدی: یمن روسیه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار