سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

روسیه خواستار توقف حملات آمریکا به یمن شد

وزیر خارجه روسیه بر ضرورت توقف فوری استفاده از نیروی نظامی علیه انصارالله و اهمیت مشارکت همه طرف‌ها در گفت‌وگوی سیاسی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 16
کد خبر: ۲۷۳۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه روسیه امروز یکشنبه اعلام کرد که سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور، از ایالات متحده خواست تا حملات علیه انصارالله یمن را متوقف کند. 

 

این وزارتخانه گفت که لاوروف با مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، به صورت تلفنی گفت‌و‌گو کرده است. 

 

وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «لاوروف در پاسخ به استدلال‌های مقام آمریکایی، بر ضرورت توقف فوری استفاده از نیروی نظامی و اهمیت مشارکت همه طرف‌ها در گفت‌وگوی سیاسی برای یافتن راه‌حلی که از خونریزی بیشتر جلوگیری کند، تأکید کرد.» 

 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شامگاه شنبه حملات نظامی گسترده‌ای را علیه انصارالله یمن به دلیل حملات این گروه به کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ آغاز کرد. انتظار می‌رود این حملات روز‌ها ادامه یابد.

 

پیش از این گزارش شده بود که حداقل ۴۰ نفر در حملات ارتش آمریکا به صنعا، پایتخت یمن، که تحت کنترل انصارالله است، شهید شدند و حداقل ۱۰ نفر، از جمله یک زن و چهار کودک، قربانی بمباران در شهر صعده بودند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار