واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم السودانی: ائتلاف بین‌المللی سپتامبر ۲۰۲۶ از عراق خارج می‌شود ترامپ: خلبانان آمریکا ۲۲ سال برای حمله به ایران تمرین کردند عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود

احتمال تک‌دوره‌ای شدن دولت بایدن

بر اساس نتایج یک نظرسنجی جدید، محبوبیت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا همچنان در سراشیبی سقوط قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 30
کد خبر: ۱۴۴۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه خبری «هیل»، نتایج نظرسنجی موسسه «گالوپ» نشان می‌دهد ۳۸ درصد از آمریکایی‌ها کار او به عنوان رئیس جمهور را تأیید می‌کنند.

این میزان در ماه گذشته ۴۱ درصد بود. در نظرسنجی‌هایی که توسط موسسه گالوپ انجام شده، محبوبیت بایدن هنگام ورود به کاخ سفید ۵۷ درصد بود.

طبق تفکیک حزبی نتایج این نظرسنجی، محبوبیت بایدن میان دموکرات‌ها ۷۸ درصد، میان افراد مستقل ۳۱ درصد و میان جمهوری‌خواهان به ۵ درصد رسیده است.

بر همین اساس، محبوبیت بایدن در میان حامیان حزب دموکرات، نسبت به نظرسنجی ماه قبل ۷ درصد کاهش یافته است.

طبق آمار گالوپ، میانگین محبوبیت بایدن در یک و سال و نیمی که وارد کاخ سفید شده، ۴۰ است که بدترین عدد در تاریخ روسای جمهور آمریکا است.

«دونالد ترامپ» و «جیمی کارتر» روسای جمهور پیشین آمریکا با ۴۲ درصد محبوبیت در یک سال و نیم اول ریاست جمهوری، در رده‌های بعد از بایدن قرار دارند. کارتر و ترامپ هردو روسای جمهور تک دوره‌ای بودند.

نتایج یک نظرسنجی جدید از سوی شبکه خبری «سی‌اِن‌اِن» نیز نشان می‌دهد ۷۵ درصد از رأی‌دهندگان دموکرات و مایل به دموکرات‌ها خواستار آن هستند فردی غیر از جو بایدن به عنوان نامزد این حزب در انتخابات ۲۰۲۴ معرفی شود.

با این حال «کارین ژان پیر» سخنگوی کاخ سفید روز گذشته (جمعه) اعلام کرد که بایدن قصد دارد در دور بعدی انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا شرکت کند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار