نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

احتمال تک‌دوره‌ای شدن دولت بایدن

احتمال تک‌دوره‌ای شدن دولت بایدن بر اساس نتایج یک نظرسنجی جدید، محبوبیت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا همچنان در سراشیبی سقوط قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 30
کد خبر: ۱۴۴۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه خبری «هیل»، نتایج نظرسنجی موسسه «گالوپ» نشان می‌دهد ۳۸ درصد از آمریکایی‌ها کار او به عنوان رئیس جمهور را تأیید می‌کنند.

این میزان در ماه گذشته ۴۱ درصد بود. در نظرسنجی‌هایی که توسط موسسه گالوپ انجام شده، محبوبیت بایدن هنگام ورود به کاخ سفید ۵۷ درصد بود.

طبق تفکیک حزبی نتایج این نظرسنجی، محبوبیت بایدن میان دموکرات‌ها ۷۸ درصد، میان افراد مستقل ۳۱ درصد و میان جمهوری‌خواهان به ۵ درصد رسیده است.

بر همین اساس، محبوبیت بایدن در میان حامیان حزب دموکرات، نسبت به نظرسنجی ماه قبل ۷ درصد کاهش یافته است.

طبق آمار گالوپ، میانگین محبوبیت بایدن در یک و سال و نیمی که وارد کاخ سفید شده، ۴۰ است که بدترین عدد در تاریخ روسای جمهور آمریکا است.

«دونالد ترامپ» و «جیمی کارتر» روسای جمهور پیشین آمریکا با ۴۲ درصد محبوبیت در یک سال و نیم اول ریاست جمهوری، در رده‌های بعد از بایدن قرار دارند. کارتر و ترامپ هردو روسای جمهور تک دوره‌ای بودند.

نتایج یک نظرسنجی جدید از سوی شبکه خبری «سی‌اِن‌اِن» نیز نشان می‌دهد ۷۵ درصد از رأی‌دهندگان دموکرات و مایل به دموکرات‌ها خواستار آن هستند فردی غیر از جو بایدن به عنوان نامزد این حزب در انتخابات ۲۰۲۴ معرفی شود.

با این حال «کارین ژان پیر» سخنگوی کاخ سفید روز گذشته (جمعه) اعلام کرد که بایدن قصد دارد در دور بعدی انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا شرکت کند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار