دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد

توضیحات فرزند حمید نوری درباره تبانی دادگاه سوئد و منافقین در اجرای حکم پدرش

فرزند تبعه ایرانی بازداشت شده در سوئد؛ درباره چگونگی بازدشت پدرش گفت: این دستگیری ناشی از تبانی دادگاه سوئد و گروهک تروریستی منافقین بوده و ادله بازداشت کنندگان غیر منطقی و مغرضانه است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 31
کد خبر: ۱۴۴۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، مجید نوری ( فرزند حمید نوری تبعه ایرانی بازداشت شده در سوئد) در همایش بین المللی محور مقاومت علیه تروریسم که به همت اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برگزار شد در باره چگونگی بازداشت پدرش، گفت: این اتفاق ناشی از تبانی دادگاه سوئد و گروهک تروریستی منافقین بوده و ادله بازداشت کنندگان غیر منطقی و کاملا مغرضانه است.

 

نوری در ادامه افزود: همکاری و تبانی دادگاه سوئد با گروهک تروریستی منافقین برای ما محرز شده است.

 

نوری در پاسخ به سوالی در خصوص مسولیت پدرش گفت: پدر بنده به هیچ عنوان مسوولیتی ندارد و از ابتدای دهه هفتاد دیگر مسوولیت دولتی نداشته است و این فضاسازی در خصوص نقش وی در اعدام منافقین کاملا بی اساس است، هرچند بنده دست هرکسی را که یک نفر از منافقین را مجازات کرده باشد هم می بوسم، اما دادگاه سوئد در خصوص نقش پدر من در این مورد دروغ می گوید.

 

 

 

نوری راجع به نقش تشکل های دانشجویی در پیگیری حقوق پدرش گفت: دنیای امروز دنیای تشکل ها و ان‌جی‌‌او هاست، خصوصا در کشوری مانند سوئد که به شدت ان جی او ها در آن اثرگذارند. تشکل ها خصوصا تشکل های دانشجویی می توانند با برگزاری تجمعات، جمع آوری امضا، و تبیین جنایات منافقین به احقاق حقوق حمید نوری کمک کنند.

مجید نوری در پاسخ به وضعیت پدرش در زندان گفت: پدرم به مدت ۳۰ ماه در انفرادی و در یک سلول تقریباً ۶ متری به سر می‌برد و برای کسی که ۶۱ سال سن دارد، تحمل این شرایط واقعا سخت است. علاوه بر این، منافقین پشت در دادگاه‌ها می‌ایستادند و شعار می‌دادند. پدرم به خاطر سنش از عینک استفاده می‌کند و بارها و بارها درخواست چشم پزشکی کرد، ولی این کمترین حق یک زندانی را از او دریغ کردند.

 

 در پایان این مراسم بیانیه‌ای به امضای دانشجویان و جمعی از مهمانان و مسئولان حاضر در برنامه در حمایت از حمید نوری و محکومیت دادگاه سوئد رسید./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار