سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

استقلالی‌ها بی‌خیال این لژیونر نمی‌شوند!

طرفداران تیم استقلال نسبت به حسین زاده همچنان موضع داشته و معتقدند او نباید می‌گفت دینم را به استقلال ادا کرده‌ام.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 31
کد خبر: ۱۴۴۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، با وجود جدایی قطعی امیرحسین حسین‌زاده از تیم استقلال و حضورش در باشگاه بلژیکی، استقلالی‌ها همچنان نسبت به جدایی این بازیکن انتقاد می‌کنند. بخشی از این انتقادات به مسئولان باشگاه ربط پیدا می‌کند و بخشی دیگر به بازیکنی که در آخرین صحبتی که راجع به دلیل جدایی‌اش از استقلال مطرح کرد و گفت: «دینم را به استقلال ادا کرده‌ام».

 

طرفداران تیم استقلال نسبت به این بازیکن همچنان موضع داشته و معتقدند امیرحسین حسین‌زاده حتی اگر می‌خواست از استقلال جدا شود نباید می‌گفت «دینم را به استقلال ادا کرده‌ام.»

 

آنها با اشاره به اسامی بازیکنان بزرگی مانند مجتبی جباری، پژمان منتظری، رضا عنایتی، آرش برهانی و فوتبالیست‌هایی از این دست که در استقلال فوتبال بازی کرده و پس از سال‌ها حضور در تیم استقلال و کمک به قهرمانی این تیم در مسابقات مختلف سرانجام تصمیم به جدایی از این تیم گرفتند، فسخ قرارداد حسین‌زاده با استقلال را بی‌حرمتی این بازیکن به لباس تیم استقلال دانسته و از هواداران این تیم می‌خواهند که صفحه اینستاگرام این بازیکن را دنبال نکنند.

 

ناگفته نماند انتشار تصاویر جدید حسین‌زاده با پیراهن باشگاه شارلوا بلژیک بار دیگر این موضوع را تشدید کرد./ خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار