دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

رونمایی از گزینه احتمالی آیت الله رئیسی برای وزارت کار و رفاه

یک نماینده مجلس از احتمال معرفی زاهدی وفا به مجلس به عنوان گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 01
کد خبر: ۱۴۵۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، معین‌الدین سعیدی درباره معرفی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سوی دولت و تعیین تکلیف این وزارت‌خانه گفت: بر اساس قرائنی که به ما داده شده است دولت قرار است آقای زاهدی وفا را به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به مجلس معرفی کند. گفته می‌شود ایشان مدیر توانمندی است که امیدواریم این‌گونه باشد و بتواند این وزارتخانه را اداره کند.


نماینده مردم چابهار درباره تشکیل وزارت بازرگانی که مدت‌هاست بحث تشکیلش در مجلس و دولت مطرح است، بیان کرد: معتقدم وجود وزارت بازرگانی با توجه به شرایطی که امروز در کشور ایجاد شده لازم است.

 

وی یادآور شد: ۲ سال بود که قانون تمرکز اختیارات وزارت جهاد اجرایی نمی‌شد و برخی از این اختیارات را به وزارت صمت داه بودند امسال تیرماه این اختیارات دوباره به وزارت جهاد بازگردانده شد و باتوجه به بحث حذف ارز ترجیحی و مردمی‌سازی یارانه‌ها واقعا حجم کار در وزارت جهاد بالا رفته است بنابراین ضرروت دارد مانند بسیاری از کشور‌های دیگر وزارت بازرگانی شکل بگیرد تا حوزه تنظیم بازار و نظارت بر بازار را این وزارت‌خانه اجرایی کند و من فکر می‌کنم جزو موافقان وزارت بازرگانی باشم.

 

سعیدی درباره ارائه کالا برگ‌های الکترونیکی، عنوان کرد: دولت قرار بود نیاز‌های اساسی جامعه را در یک سبد معیشتی با قیمت شهریور سال ۱۴۰۰ به مردم بدهد که متاسفانه این کار را انجام نداد و در حال حاضر هم می‌گوید این ساختار را نداریم به مجلس هم گفته شده است تا شهریور ظرفیت استفاده از کالا برگ‌های الکترونیکی را ایجاد می‌کنیم.

 

وی ادامه داد: طرح سوالی از وزیر اقتصاد بابت همین موضوع داشتم که متاسفانه خلف وعده کردند امروز هم که دولت لایحه داده است که موضوع پرداخت کالا به قیمت شهریور سال ۱۴۰۰ را حذف کند./ ایلنا

ارسال نظر
آخرین اخبار