سازمان اطلاعات سپاه: شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی در داخل کشور متلاشی شد پزشکیان: مجلس در تصویب بودجه به فکر معیشت جامعه باشد/حق نداریم برای مردم قیافه بگیریم/هرکس نمی‌خواهد خدمت کند از دولت برود حضور پزشکیان در مجلس؛ بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه تسلیت رهبر انقلاب به خانواده صابر کاظمی نماینده اردکان: طرح «اینترنت تخصصی» در برخی دانشگاه‌ها در حال اجراست روند قدرت یابی مریم رجوی در فرقه منافقین یارانه این سه دهک حذف می‌شود + فیلم پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود خطیب‌زاده: ایران هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده است واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی

آخرین وضعیت لوایح ایجاد سه منطقه آزاد

معاون پارلمانی رئیس جمهور به تشریح روند بررسی لوایح دولت درباره ایجاد سه منطقه آزاد دوغارون، سرخس و مازندران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 02
کد خبر: ۱۴۵۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در مورد لوایح دولت مبنی بر ایجاد 3 منطقه آزاد تجاری صنعتی در دوغارون، سرخس و مازندران و تاثیر آن بر اقتصاد اظهار داشت: یکی از راه‌های پیشرفت کشورها از طریق همین مناطق آزاد است که بتوانند سرمایه گذاران را جهت سرمایه‌گذاری جذب کنند و بیایند در این مناطق کار کنند.

 

وی با بیان اینکه برای ترغیب سرمایه گذاران باید بروکراسی اداری و دیوان سالاری کم شود، افزود: این امر باعث می‌شود تا سرمایه‌گذاران امکان تحرک بیشتری داشته باشند و به نوعی یک مشوقی برای سرمایه گذاری شود.

 

معاون پارلمانی ریاست جمهوری به تلاش کشورها برای جذب سرمایه‌گذاران جهت سرمایه‌گذاری در کشورشان اشاره کرد و گفت: سرمایه‌گذاری یعنی تولید، اشتغال، و رونق اقتصادی به همین جهت در ایران هم این کار آغاز شده است و دولت تمام تلاش خود را جهت جذب سرمایه‌گذاران به کار گرفته است، اما ضعف‌ها و اشکالاتی هم وجود دارد.

 

حسینی ادامه داد: یک زمانی گفته می‌شد مناطق آزاد به جای اینکه مرکز صادرات باشد، به مرکز واردات تبدیل شده است؛ اما امروز گزارشی که آقای سعید محمد رئیس مناطق آزاد ارائه کرده نشان می‌دهد تراز صادرات و واردات مثبت شده است، یعنی به همان اندازه که واردات انجام می‌شود صادرات هم صورت می‌گیرد اما قطعاً در آینده باید صادرات از این مناطق بیشتر شود.

 

وی در مورد روند بررسی و وضعیت لایحه‌ای که در ابتدا دولت برای ایجاد مناطق آزاد ارائه کرد، توضیح داد: مجلس ایراداتی را به این لایحه گرفته است و بعد به شورای نگهبان رفت و مجدد به مجلس برگشت و چون نظر شورای نگهبان تامین نمی‌شد در مجلس معطل ماند؛ بر همین اساس دولت برای تامین نظر شورای نگهبان این لایحه را در قالب سه لایحه جداگانه داد و برای هر کدام دلایلی را ذکر کردیم.

 

حسینی ادامه داد: در حال حاضر این لوایح در مجلس مجدد در حال بررسی است، ما در کشور 15 منطقه آزاد تجاری داریم که اگر این سه منطقه هم به تصویب شورای نگهبان و مجلس برسد، تعداد مناطق آزاد کشور به 18 منطقه می‌رسد.

 

معاون پارلمانی ریاست جمهوری تاکید کرد: بنا نیست دائماً به تعداد مناطق آزاد افزوده شود، اما جاهایی که ضرورت دارد باید این کار انجام شود تا در کشور توازن ایجاد شود.

 

حسینی با بیان اینکه تصمیم‌گیری جهت ایجاد مناطق آزاد بر اساس آمایش سرزمینی صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: در برخی مناطق، منطقه آزاد داشتیم و در برخی جاها نداشتیم؛ این کار از یک بُعد برای ایجاد توازن است تا در مناطق مرزی کشور شاهد یک رونق اقتصادی باشیم تا محرومیت مناطق مرزی کاهش پیدا کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار