به گزارش راهبرد معاصر؛ نشست تبیین دعوای حقوقی خانوادههای شهدا و جانبازان حادثه تروریستی 31 شهریور اهواز صبح امروز با حضور خانواده شهدای این حادثه و همچنین وکیل این پرونده برگزار شد.
در این جلسه راههای پیگیری حقوقی این واقعه و همچنین اقدامات انجامگرفته تاکنون مورد بررسی قرار گرفت و خانوادههای شهدا و جانبازان نقطهنظرات و دغدغههای خود در اینباره مطرح و بر پیگیری دقیق حقوقی و قضایی تأکید کردند.
ضمنا خانواده شهدا و جانبازان این حادثه طی بیانیهای بر لزوم پاسخگویی دولت سوئد در حمایت از گروهک تروریستی حرکه النضال تأکید و بر الزام تحویل دیگر اعضای این گروهک به جمهوری اسلامی ایران، تصریح کردند.
این بیانیه که به امضای خانواده شهدای این حادثه میرسد، به اطلاع سفارتخانه سوئد نیز رسانده خواهد شد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
« ایران با 17000 شهید ترور یکی از قربانیان تروریسم داخلی و خارجی بوده است. این تروریستهای فرقهگرا توسط اروپا در گوشه و کنار دنیا به نفرتپراکنی علیه ایرانیان ساکن خارج از کشور مشغولاند. یکی از گروههای تروریستی گروه حرکه النضال بوده که در آخرین پروژههای ترور خود در 31 شهریور 1397، 23 نفر از جمله محمدطاهای چهار ساله را به شهادت و بیش از 70 نفر را مجروح و مصدوم کردند.
و در اقدامی تعجببرانگیز ما شاهد حمایت و پشتیبانی دولت سوئد از این قاتلان هستیم در حالیکه سرکرده این گروهک که هماکنون در دادگاههای ایران در حال محاکمه بوده اعلام نموده که کشور سوئد و دستگاههای امنیتی آن از او حمایت و پشتیبانی کردند.
متأسفانه این حمایت و پشتیبانی از طرف کشور سوئد در خصوص سرکرده جدید این گروهک نیز ادامه دارد. انتظار ما قربانیان و خانوادههای شهدای عملیات تروریستی بهعنوان یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم این است که دولت سوئد به عنوان یکی از مدعیان عدالت و حقوق بشر نباید حتی به تروریستها اجازه اقامت در این کشور را بدهد چه برسد به اینکه حمایت مادی و معنوی از آنها و تشویق به جنایت و نفرتپراکنی بپردازد که این موضوع خلاف تعهدات بین المللی در سوئد نیز میباشد.
دولت سوئد و دستگاه امنیتی سوئد باید در حمایت از تروریستها پاسخگو باشد و نسبت به تحویل عناصر دیگر این گروه به ایران اقدام نماید.
چیزی بهنام تروریست خوب یا بد وجود ندارد وظیفه تمام کشورها مخصوصاً سوئد است که با عدم داشتن استاندارد دوگانه در قطع حمایت خود از تروریسم اقدام و درنگ نکنند.
دستگاه قضایی و امنیتی سوئد نباید عدالت و انصاف خود را قربانی نقشههای سیاسی کند و در دام تروریستها بیفتد. اگر جامعه بین المللی امروز نتواند جلوی سیاسیکاری را بگیرد پایههای دموکراسی در جهان سست خواهد شد. »
حادثه تروریستی 31 شهریور اهواز در سال 1397 توسط گروهک تروریستی حرکه النضال و در جریان رژه نیروهای مسلح انجام گرفت که منجر به شهادت 23 نفر شد؛ محاکمه سرکرده قبلی این گروهک بهنام «حبیب فرجالله چعب» ملقب به «حبیب اسیود» در قوه قضاییه در حال انجام است./ تسنیم