ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

آمریکا:تهدیدات چین ما را نمی‌ترساند

آمریکا:تهدیدات چین ما را نمی‌ترساند جان کربی درباره هشدار چین همزمان با سفر نانسی پلوسی به تایوان گفت:تهدیدهای پکن ما را نمی‌ترساند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 02
کد خبر: ۱۴۵۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر «جان کربی» هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی آمریکا عصر سه‌شنبه در واکنش به سفر «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان و هشدارهای پکن اعلام کرد که تهدیدهای پکن ما را نمی‌ترساند.

وی در ادامه سخنانش مدعی شد که سفر پلوسی به تایوان، تهدیدی برای حق حاکمیت چین به شمار نمی‌آید.

کربی اضافه کرد: «واشنگتن به سیاست چین واحد پایبنده بوده و از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند اما به پشتیبانی از تایوان در دفاع از خود نیز پایبند است».

این در حالی است که هواپیمای نانسی پلوسی ساعتی پیش در فرودگاه تایپه، مرکز جزیره تایوان به زمین نشست.

وزارت امور خارجه چین در واکنش به حضور پلوسی در تایوان اعلام کرد که این اقدام، خیانت عمدی آمریکا به اصل «چین یکپارچه» است.

وزارت امور خارجه چین تاکید کرده است که پایان، برای آمریکایی‌ها خوب نخواهد بود و واشنگتن به عنوان بزرگترین تهدید برای صلح جهانی به شمار می‌آید.

این وزارتخانه در ادامه واکنش خود به سفر پلوسی اضافه کرد: «این سفر اقدام تحریک آمیز سیاسی بزرگی بوده و آمریکا نباید در امور داخلی چین مداخله کند».

وزارت امور خارجه چین تاکید کرد: «پکن تمامی اقدامات ضروری برای حفاظت از حق حاکمیت خود در واکنش به سفر پلوسی به تایوان را اتخاذ خواهد کرد و واشنگتن و جدایی‌طلبان تایوانی مسئولیت پیامدهای سفر پلوسی به تایپه را متحمل خواهند شد».

پکن، تایوان را بخشی از سرزمین چین می‌داند و تحرکات آمریکا و فروش سلاح به تایوان را نقض حاکمیت خود و مغایر با سیاست «چین واحد» ارزیابی می‌کند. اخیراَ دولت آمریکا لایحه صدها میلیارد دلاری بودجه نظامی آمریکا را امضا کرد که بخش چشمگیری از آن به مقابله با چین و حمایت از تایوان تخصیص داده شده است.

نماینده چین در سازمان ملل هم با بیان اینکه سفر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند، هشدار داده پکن اقدامات قاطعی را برای حفظ حاکمیت ملی خود انجام خواهد داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار