کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

ترامپ: حمله به ایران را لغو کردم چرا که اقدام مناسبی نبود

رئیس جمهور آمریکا گفت: اول تصمیم گرفته بودم به ایران حمله کنیم ولی بعدا تصمیم گرفتم تا این اقدام را انجام ندهیم چرا که اقدام مناسبی نبود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 25
کد خبر: ۱۴۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه اختصاصی با تلویزیون کنگره ایالات متحده گفت: برای حمله به ایران هیچ نیازی به مجوز کنگره ندارم.

 

وی در پاسخ به این سئوال که "آیا قدرت و اختیار لازم برای هرگونه اقدام نظامی علیه ایران را بدون کسب مجوز از کنگره دارید"، گفت: بله چنین قدرت و اختیاراتی را دارم.

 

ترامپ افزود: ولی ما درباره آنچه که انجام می‌دهیم، شانه به شانه در کنار کنگره بوده‌ایم و تصور می‌کنم این چیزی است که آنها استقبال می‌کنند. دوست دارم در کنار آنها باشم ولی هیچ اجباری برای این کار از نظر قانونی ندارم. ما برای تصمیم درباره حمله نظامی به ایران بسیار نزدیک بودیم ولی بعدا تصمیم گرفتم که این کار را انجام ندهم. اول تصمیم گرفته بودم ولی بعدا تصمیم گرفتم تا این اقدام را انجام ندهیم چرا که اقدام مناسبی نبود.

 

وی در واکنش به اظهارات نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که گفته بود، ترامپ برای هرگونه اقدام خصمانه علیه ایران نیاز به مجوز کنگره دارد، اظهار داشت: نه من مخالفم. اکثر مردم ظاهرا با این حرف مخالف هستند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار