حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

نصرالله: آمریکا و اسرائیل بزرگ‌ترین نمایندگان شیطان هستند

دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی اعلام کرد که ملت و مقاومت لبنان درحال حاضر در دو جبهه اقتصادی و تبلیغات رسانه‌ای با دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی مواجه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 03
کد خبر: ۱۴۵۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی در ضاحیه جنوبی بیروت اظهار کرد: جنگ تموز سخت‌ترین جنگی بود که در سایه خیانت بین‌المللی و تفرقه داخلی تجربه کردیم، اما به خدا متوسل شدیم و او بود که پیروزی خود را بر ما نازل کرد زیرا او صداقت نیت ما را دید.

 

وی افزود: محاصره اقتصادی نوعی جنگ است و صبر و تحمل مقابل آن هم جهاد، این رویارویی را مقابله جهادی می‌گویند و دشمن در حال جنگ چندجانبه است و ما باید به طرق مختلف با آن مقابله کنیم.

 

سید حسن نصرالله تاکید کرد: تا زمانی که طرح آمریکایی و اسرائیلی وجود داشته باشد، در تمام سطوح نظامی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی با آن مقابله خواهیم کرد و امروز بزرگ‌ترین نماینده شیطان آمریکا و اسرائیل هستند و این نبرد باز است. امروز ما دو جبهه باز برای رویارویی داریم؛ جبهه اقتصادی حیاتی و جبهه سیاسی رسانه‌ای.

 

وی ادامه داد: یک جنگ رسانه‌ای اقتصادی و سیاسی در جریان است که دشمن می‌خواهد با وانمود کردن به اینکه مقاومت پشت قحطی قرار دارد، هر مقاومتی را در لبنان سرکوب کند و ملت لبنان را ناگزیر به دست کشیدن از گزینه مقاومت کند.

 

نصرالله گفت: دشمن درصدد به زانو درآوردن و فروپاشی ماست، پاسخ ملت لبنان در انتخابات بزرگ بود و نتایج آن دشمن را ناکام گذاشت.چند روز دیگر سالروز وعده دروغین سفیر آمریکا مبنی بر آوردن گاز از مصر و برق از اردن از طریق سوریه است، یک سال گذشت و می‌بینیم که اتفاقی رخ نداده است و در نهایت با تبلیغات رسانه‌ای علیه مقاومت تحریک می‌کنند و آن را مسئول این اتفاق جلوه می‌دهند. کسانی که روابط خوبی با آمریکا و عربستان سعودی دارند، چرا در راستای دادن گازوئیل، بنزین یا آرد به مردم لبنان اقدامی انجام ندادند؟ آیا آمریکا متحد شما نیست؟ آیا جرأت دارید از آن بخواهید که برای شما استثنا قائل شود تا لبنان چند ساعت از برق بهره مند شود؟

 

سید نصرالله درباره سفر هیئت آمریکا به لبنان نیز نسبت به بازی زمان هشدار داد و افزود: در پرونده ترسیم مرزهای دریایی روند مقداری مثبت است.سید حسن نصرالله همچنین گفت: کمی به پرونده تعیین مرزها فرصت می‌دهیم تا ببینیم کار به کجا می‌رسد اما زمان کوتاه است و با توجه به پاسخ (رژیم صهیونیستی)، اقدام خواهیم کرد.

 

وی افزود: آمریکایی ها باید به بازی زمان توجه کنند، موضع دولت و مقاومت در موضوع تعیین مرزهای دریایی موضع واحد است.

 

نصرالله همچنین خاطرنشان کرد: در لبنان دو رویکرد وجود دارد، رویکرد نخست منفی است و از طریق تحریک، محاصره و تحریم برای تسلیم عرصه در پیش گرفته شده است و رویکرد دوم نیز درصدد ارائه راهکار و کمک به شهروندان است که ما جزو آن هستیم./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار