تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

تصمیم اوپک پلاس برای افزایش تولید نفت

تصمیم اوپک پلاس برای افزایش تولید نفت کشور‌های عضو اوپک پلاس با افزایش ۱۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت این گروه در ماه سپتامبر موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 03
کد خبر: ۱۴۵۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، رویترز به نقل از یک منبع آگاه نوشت، اوپک پلاس با افزایش 100 هزار بشکه‌‌ای تولید نفت این گروه در ماه سپتامبر موافقت کردند.

اوپک پلاس، شامل کشورهای عضو اوپک و سایر تولیدکنندگان نفت نظیر روسیه است. این گروه از ابتدای شیوع کرونا و کاهش تقاضا، به میزان 10 میلیون بشکه از تولید خود کم کردند تا مانع از فزونی نفت در بازار شوند. با بهبود شرایط و کاهش شیوع کرونا، این گروه به تدریج شروع به افزایش تولید کردند.

اوپک پلاس در نشست گذشته خود در اوایل ماه جولای تصمیم گرفت تا به افزایش تولید بیشتری داشته باشد و ماهانه 648 هزار بشکه در روز در ماه‌های جولای و آگوست تولید داشته باشد. رقم قبلی افزایش تولید این گروه 432 هزار بشکه در روز بود. 

قرار بود، اوپک پلاس تمام کاهش تولید خود که در سال 2020 اجرا کرده را جبران کند. اما اوپک پلاس تا ماه ژوئن، به علت تحریم برخی از اعضا و کمبود سرمایه گذاری در سایر کشورها که توانایی افزایش تولید آن را از بین برد، تقریبا 3 میلیون بشکه در روز از سهمیه تعیین شده عقب مانده بود.

بازار به میزان زیادی انتظار داشت که این گروه میزان تولید برای ماه سپتامبر را تغییر ندهد یا اندکی افزایش دهد، اما چند ساعت قبل از نشست قزاقستان از احتمال افزایش تولید اوپک پلاس در نشست امروز خبر داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار