قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

رابرت مالی:مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران فردا از سرگرفته می‌شود

رابرت مالی:مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران فردا از سرگرفته می‌شود نماینده ویژه آمریکا در امور ایران که برای شرکت در مذاکرات وین عازم اتریش شده است،گفت: مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران فردا در وین از سرگرفته می‎شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 03
کد خبر: ۱۴۵۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رویترز چهارشنبه (سوم اوت) به نقل از یک مقام آمریکایی که خواست نامش فاش نشود بدون ارائه جزئیات بیشتر گزارش داد «رابرت مالی» فرستاده ویژه ایالات متحده در امور ایران این هفته برای گفت‌وگو درباره احیای توافق برجام به وین سفر خواهد کرد.

پیش‌تر خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام ایرانی گزارش داد که دور جدید مذاکرات در وین در قالب نشست دوحه خواهد بود، جایی که «انریکه مورا» نماینده اتحادیه اروپا بین باقری کنی مذاکره‌کننده ارشد ایران و رابرت مالی پیام‌ها را منتقل می‌کرد، زیرا ایران حاضر به مذاکره مستقیم با آمریکا نیست.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه امروز از عزیمت هیأت مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی ایران به وین برای ادامه مذاکرات به منظور رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران خبر داد. سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: در چارچوب سیاست رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، هیأت مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی ایران به ریاست علی باقری مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران تا ساعاتی دیگر عازم وین خواهد شد.

پیش از آن، انریکه مورا هماهنگ‌کننده مذاکرات در توئیتی اعلام کرده بود که در مسیر وین است و نوشت: در راه سفر به وین هستم تا بازگشت به اجرای کامل برجام بر اساس متنی که هماهنگ‌کننده (جوزپ بورل) بیستم ژوئیه روی میز گذاشت را به بحث بگذارم.

هشتمین دور مذاکرات رفع تحریم‌‌ها ۲۰ اسفندماه در وین دچار وقفه شد و پس از سفری که بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اوایل تیرماه به تهران انجام داد، توافق شد که مذاکرات از سر گرفته شود که بر همین اساس روزهای هفتم و هشتم تیرماه این مذاکرات در دوحه به صورت غیرمستقیم بین ایران و آمریکا و با واسطه‌گری انریکه مورا برگزار شد. ایران این مذاکرات را مثبت خواند و آمریکا مدعی شد که ایران درخواست‌های فرابرجامی مطرح کرده که این ادعا از سوی حسین امیرعبداللهیان رد شد.

به گفته کنعانی، در دور جدید از گفت‌وگوها در وین، در خصوص ایده‌های مطرح‌شده از سوی طرف‌ها از جمله ایده‌های ارائه شده از سوی جمهوری اسلامی ایران که هفته جاری به طرف مقابل ارائه شد، بحث و تبادل نظر صورت خواهد گرفت. سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید مجدد بر عزم و اراده جمهوری اسلامی ایران بر دستیابی به یک توافق پایدار که ضامن حقوق و پاسدار منافع ملت ایران باشد، ابراز امیدواری کرد طرف‌های مقابل نیز با اتخاذ تصمیمات لازم و تمرکز جدی بر حل مسائل باقیمانده، شرایط را برای پیشبرد موثر گفت‌وگوها فراهم کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار