گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

واکنش رسانه صهیونیستی به طرح پیشنهادی اتحادیه اروپا درباره برجام

یک روزنامه صهیونیستی به نقل از منابع رسمی این رژیم، به طرح پیشنهادی ارائه شده توسط مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در خصوص برجام واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 28
کد خبر: ۱۴۴۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» امروز (پنجشنبه) به اظهارات «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره ارائه پیشنهاد جدید برای احیای برجام واکنش نشان داد.

 

این روزنامه به نقل از منابع رسمی رژیم صهیونیستی نوشت، هشدار به ایران در پیش‌نویس حل و فصل پیشنهادی توسط بورل نشان می‌‌دهد که اتحادیه اروپا از این موضوع آگاه است که فرصت بازگشت به توافق هسته‌ای دیگر وجود ندارد.

 

منابع مذکور ضمن اعلام اینکه هشدار بورل دیرهنگام بود، افزودند، وی آخرین شخصی بود که متوجه شد بازگشت به توافق هسته‌ای دیگر ممکن نیست.

 

در ادامه این گزارش ادعا شده است: انگلیس، آمریکا و فرانسه دریافته‌اند که فرصت بازگشت به توافق هسته‌ای دیگر ممکن نیست و همین باعث شده پیام‌هایی در راستای موضع اسرائیل منتشر کنند که نشان می‌دهد ایران علاقه‌ای به بازگشت به توافق هسته‌ای ندارد.

 

بورل پیش‌تر با انتشار یادداشتی در روزنامه «فایننشال‌تایمز» درباره مذاکرات برای رفع تحریم‌های ایران نوشت: «فشار حداکثری شکست خورد. همزمان، علی‌رغم حداکثر تلاش از سوی اعضای باقی‌مانده [در برجام] مردم ایران از عواید کامل رفع تحریم‌ها محروم ماندند».

 

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه به تلاش‌های ادعایی خود برای هدایت مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین اشاره کرد و نوشت : «بعد از ۱۵ ماه مذاکرات فشرده و سازنده در وین و تعاملات بی‌شمار با طرف‌های برجام و آمریکا من به این جمع‌بندی رسیده‌ام که فضای برای مصالحه‌های مهم اضافی به پایان رسیده است. من اکنون روی میز متنی گذاشته‌ام که در آن، رفع تحریم‌ها و گام‌های هسته‌ای برای احیای برجام به تفصیل شرح داده شده‌اند».

 

جوزپ بورل در ادامه مدعی شد: «این متن، بهترین توافقی است که من به عنوان تسهیل‌کننده مذاکرات آن را ممکن می‌بینم. توافق بی‌نقصی نیست اما در آن به همه عناصر ضروری پرداخته شده و در بردارنده مصالحه‌های سخت حاصل‌شده توسط همه طرف‌ها است».

 

در همین رابطه، ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشستی خبری اعلام کرد که این کشور در حال بررسی پیش‌نویس تفاهم نامه پیشنهادی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره توافق هسته‌ای ایران است./ فارس

ارسال نظر