تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

مقام آمریکایی: موضوع ایران در دیدار ترامپ و پوتین در حاشیه گروه 20 بررسی خواهد شد

یک مقام آمریکایی گفت که موضوع ایران از جمله موضوعاتی است که در حاشیه نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا در نشست گروه 20 در ژاپن مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 25
کد خبر: ۱۴۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام آمریکایی روز سه‌شنبه گفت که در دیدار دوجانبه میان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در حاشیه نشست گروه 20 در ژاپن، موضوعاتی نظیر ایران، سوریه، اوکراین، کنترل تسلیحات و دیگر موضوعات امنیتی دوجانبه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

این مقام آمریکایی که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد گفت که هنوز زمان معینی برای دیدار میان ترامپ و پوتین مشخص نشده است.

 

وی افزود که موضوع ونزوئلا و امنیت انتخابات آتی در سال 2020 نیز از جمله موضوعاتی است که در دیدار این دو بررسی می‌شود.

 

بنا به گفته این مقام آمریکایی، ترامپ در حاشیه نشست گروه 20 قرار است با مقامات کشورهای مختلفی دیدار کند. دیدار با «اسکات موریسون»‌ نخست وزیر استرالیا، «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن، «نارندرا مودی»‌نخست وزیر هند، «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان، «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان، «شی جینگ پینگ» رئیس جمهور چین و «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه.

 

این مقام آمریکایی افزود که ترامپ قصد دارد افزایش تنش‌های منطقه‌ای با ایران را با دیگر شرکای منطقه‌ای آمریکا و کشورهایی که سهم اقتصادی در خلیج فارس دارند در میان بگذارد.

 

ترامپ قصد دارد یکشنبه در سئول نیز با «مون جائه» رئیس جمهور کره‌ جنوبی دیدار کند. این دیدار درباره روابط دوجانبه و موضوع کره‌شمالی تمرکز خوهد داشت.

 

هنوز هیچ برنامه‌ای برای دیدار سوم میان ترامپ و «کیم جونگ اون» رهبر کره‌شمالی اعلام نشده است.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر