عارف: تاکنون به بیش از دو هزار خانواده جان‌باختگان سرکشی شده است کشف ۱۵ قبضه سلاح جنگی در عملیات پلیس در نی‌ریز پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم پزشکیان: مذاکرات اخیر با سیگنال‌های دلگرم‌کننده همراه بود پزشکیان: افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند ادعای نیویورک تایمز از بازآرایی هرم قدرت در ایران / علی لاریجانی در کانون تصمیم‌های امنیتی واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند

نقوی‌حسینی:کف‌گیر تحریم‌های آمریکا به ته‌دیگ خورده است

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس تحریم‌های آمریکا علیه برخی مقامات کشورمان را بی‌فایده و بی‌ثمر دانست و گفت: کف‌گیر تحریم‌های آمریکا به ته‌دیگ خورده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 25
کد خبر: ۱۴۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید حسین نقوی‌حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعلام تحریم‌های جدید آمریکا ضد برخی از شخصیت‌های کشورمان، گفت: این تحریم‌های که روز گذشته اعلام شد، نشان داد که دولتمردان آمریکایی در برابر ایران دچار استیصال و سردرگمی آشکاری شده‌اند.

 

وی با تاکید براینکه ترامپ و حامیان او در کاخ سفید اقداماتی را در چند وقت اخیر ضد ایران انجام داده‌اند که هیچ سود و فایده‌ای برای آنها نداشته است، ادامه داد: به طور نمونه پس از شکار پهپاد آمریکایی در خاک کشورمان که به قول خود آمریکایی‌ها پیش‌ رفته‌ترین پهپاد و غیر قابل ردیابی بود، نه‌تنها حیثیت آنها را در جامعه بین‌المللی برد بلکه نوعی سردرگمی را در میان دولتمردان آمریکایی ایجاد کرد.

 

نماینده مردم ورامین در مجلس با بیان اینکه آمریکایی‌ها طی یک اقدام متناقض اقدام به اعمال تحریم‌ها علیه برخی مقامات کشورمان کرده‌اند، عنوان کرد: پیش از این نیز برخی از این تحریم‌ها اعلام شده بود و خود آنها نیز متوجه شده‌اند این تحریم‌ها بی‌تاثیر است.این نشان می‌دهد که کف‌گیر تحریم‌های آمریکا به ته‌دیگ خورده است و کاری بیش از این نمی‌توانند انجام دهند.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه مقاومت و ایستادگی مردم ایران دربرابر اقدامات بی‌فایده آمریکا دولتمردان آمریکایی‌ را دچار سردرگمی و تناقض‌گویی کرده است، اظهار داشت: مقاومت مردم ایران قطعاً نتایج مثبتی در چند وقت اخیر در مقابل آمریکایی‌ها داشته است و قطعا با همین رویکرد ادامه خواهیم داد، چون تا استیصال آمریکا در برابر ملت ایران چند قدم بیشتر باقی نمانده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار