رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۲ امروز رگبار باران و وزش باد در برخی استان‌ها/دما در نیمه شرقی کاهش می‌یابد وضعیت آب‌ و هوا و جاده‌ها، امروز ۶ فروردین ۱۴۰۴؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و آزاد راه تهران - شمال جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین

آخرین وضعیت سیل در ایران/امدادرسانی به بیش از ۷۸ هزار تن در سیل

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشورمان آخرین وضعیت امدادرسانی در حوادث مربوط با سیل و آبگرفتگی در کشور را تشریح کرد و از ارائه خدمات امدادی به بیش از ۷۸ هزار نفر از ابتدای مردادماه تا صبح امروز خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 04
کد خبر: ۱۴۵۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی ولیپور با تشریح گزارش خدمات امدادی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشورمان حوادث مربوط با سیل و آب‌گرفتگی در کشور اظهارکرد: از ابتدای مرداد ماه تا صبح امروز ۲۶ استان شامل آذربایجان شرقی، اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، تهران، چهار محال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، قزوین، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد تحت تاثیر مداخلات جوی و درپی آن سیل و آبگرفتگی قرار داشتند که امدادگران سازمان امداد و نجات نیز عملیات‌های امدادی متعددی را در آنها انجام دادند. 

 

وی با بیان اینکه ۱۶۸ شهرستان، ۱۴۱ شهر، ۱۴۲۸ روستا و ۱۶۲ محور مواصلاتی از این ۲۶ استان درگیر سیل و آب گرفتگی بودند، گفت: در مجموع از ابتدای مرداد ماه تا صبح امروز به بیش از ۷۸ هزار نفر امدادرسانی در این مناطق امدادرسانی شد. ۳۵۶۲ تن نیز به اماکن امن منتقل شده و عملیات رهاسازی برای ۴۹۰ دستگاه خودروی سواری نیز انجام شد.

 

اسکان اضطراری بیش از ۱۱ هزار نفر

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه از ۲۱۹۴ باب منزل مسکونی نیز عملیات تخلیه آب انجام شده است، گفت: همچنین در این مدتت ۱۱ هزار و ۲۱۲ تن اسکان اضطراری داده شده و ۵۶ مصدوم نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. 

 

به گفته ولیپور ۶۲۱۳ نیروی عملیاتی جمعیت هلال احمر در ۱۳۹۳ تیم و به وسیله ۱۰۲۴ دستگاه خودروی امدادی در این عملیات‌ها حضور داشتند.

 

وی درباره اقلام امدادی توزیع شده در میان آسیب دیدگان سیل در کشور نیز گفت: ۱۸۹۹ دستگاه چادر و ۲۹ هزار و ۲۶۰ تخته پتو به همراه ۱۰ هزار و ۷۸ تخته موکت و بالغ بر ۴۴ تن نایلون نیز در میان سیل زدگان توزیع شده است. ۱۶ هزار و ۸۲۸ بسته غذایی نیز از سوی هلال احمر در اختیار افراد متاثر از سیل قرار گرفته است. 

 

رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: در حال حاضر عملیات امدادرسانی در ۱۴ استان کشور  شامل تهران، اصفهان، البرز، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، مازندران، مرکزی، همدان و هرمزگان ادامه دارد و در باقی استان‌ها عملیات به پایان رسیده است. 

 

ولیپور درباره اقدامات انجام شده از سوی هلال احمر پس از اعلام هشدار هواشناسی نیز گفت: پس از اعلام هشدار سازمان هواشناسی سازمان امداد و نجات امدادگران را در استان‌هایی که هواشناسی نسبت به وقوع سیل در آنها هشدار داده بود به حالت آماده‌باش درآورد.

 

وی با بیان اینکه سیلاب‌های اخیر ناشی از پدیده مانسون بوده است، گفت: مانسون نسیم‌های دریایی شدیدی است که در فصل تابستان منجر به بارندگی شدید و در پی آن جاری شدن سیلاب می‌شود که شاهد اثرات این پدیده در کشور بودیم. همچنین در پی هشدار هواشناسی بلافاصله بالگردهای امدادی در استان‌های در معرض خطر به حالت آماده‌باش درآمد و انبارهای امدادی نیز از نظر تجهیزات اسکان، اقلام زیستی و مواد غذایی مورد بررسی قرار گرفته و در موارد لزوم تقویت شد. /ایسنا

 

ارسال نظر
آخرین اخبار