تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است

اسکان اضطراری ۳ هزار نفر به دلیل کولاک و آبگرفتگی

سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر کشور، از اسکان اضطراری ۳ هزار نفر به دلیل کولاک و آبگرفتگی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ بابک محمودی با اشاره به تأثر ۳۱ استان کشور از آبگرفتگی و کولاک و با بیان این که از تاریخ ۱۸ تا ساعت ۶ صبح امروز ۲۷ دی ماه، امدادرسانی به ۲۹ استان انجام گرفته است، گفت: به ۲۹ استان، ۱۸۸ شهرستان، ۳۶۴ منطقه، ۱۳۹ محور، ۳۶ شهر، ۱۵۹ روستا و ۳۰ منطقه عشایرنشین امدادرسانی شد.

وی با اشاره به این که ۳ هزار و ۸۴۱ نفر اسکان اضطراری پیدا کردند، ادامه داد: در این مدت زمان، به ۲۶ هزار و ۳۹۰ نفر از شهروندان امدادرسانی شد که ۴۲ نفر ار آنان به مناطق امن و ۴۷ نفر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. ۳ نفر از هم‌‎وطنان نیز به دلیل سیل در شهرستان فسا و ریزش آوار در شهرستان منوجان، جان خود را از دست دادند.

محمودی افزود: در این مدت زمان هزار و ۱۵۶ خودرو از برف رهاسازی شدند و آب تجمیع شده در ۱۲۲ خانه مسکونی نیز تخلیه شد.

سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، با اشاره به این که در این مدت زمان، ۶۴۱ تیم عملیاتی شامل ۲ هزار و ۳۶۷ نفر به شهروندان خدمات‌رسانی کردند، عنوان کرد: در این مدت زمان ۴۵ دستگاه چادر، ۷ هزار و ۶۵۲ تخته پتو، ۷۴۶ تخته موکت، ۵ هزار و ۸۰۶ کیلوگرم نایلون، ۲۵۰ ست شستشو، هزار و ۷۱۳ شعله والو، هزار و ۱۸۲ بسته غذایی، ۳ هزار و ۱۰۰ قرص نان، ۸۳ کیلوگرم خرما، هزار و ۷۷۹ قوطی کنسروجات، ۷۱۲ کیلوگرم برنج، ۲۴۱ کیلوگرم حبوبات، ۸۶۱ بطری آب معدنی، ۲۰۰ کیلوگرم قندوشکر، هزار و ۴۱۴ کیلوگرم روغن، ۳۷۹ بسته بیسکوئیت توزیع شد.

گفتنی است، امدادرسانی به استان‌های خراسان رضوی، فارس و بوشهر ادامه دارد./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار