آجیلها داخل خودشان فیبر، ویتامین، منیزیم، تیامین و زینک دارند و به طور کل فواید زیادی به بدنتان میرسانند؛ اما بعضی از اشتباهات رایج هستند که باعث میشوند آجیل دیگر برای بدن فایده نداشته باشد و به آن آسیب بزند که در ادامه این اشتباهات را معرفی خواهیم کرد.
شکر و نمک به آجیل طعم خوبی میدهند؛ اما استفاده زیاد از حد سدیم یا شکر تاثیر منفی روی سلامت مغزی و ذهن دارد. سدیم بالا خطر ابتلا به جنون و آلزایمر را افزایش میدهد و مصرف زیاد شکر هم عاملی برای ابتلا به بیماری آلزایمر، جنون و سکته است، پس راه حل مناسبی نیست.
در واقع کارِ درست این است که از آجیل خام استفاده کنید و اگر هم آجیل مزهدار خریداری میکنید، میزان نمک یا شکر آن در کمترین حالت ممکن خودش باشد.
زمانی که آجیل را به طور منظم بخورید؛ بیشترین تأثیر را بر روی مغز خواهد داشت. به طور مثال کسانی که رژیم غذایی مدیترانهای کم سدیم داشتهاند، با مصرف پنج بار یا حتی بیشتر در هفته از آجیل، دانهها و حبوبات، کمترین میزان ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل را داشتهاند، بنابراین باید در بیشتر روزها یک مشت آجیل را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
آجیل کالری زیادی دارد و باید به میزان مصرف خود توجه داشته باشید. کافی است که از یک مشت آجیل در طول روز به عنوان میان وعده استفاده کنید که در غیر اینصورت اگر مصرفتان بیشتر شود، خطر افزایش کالری در بدن بالا می رود که احتمال اضافه وزن افزایش پیدا میکند. در مورد میزان آجیلی که در طول روز استفاده میکنید، دقت کنید زیرا کالریاش بسیار بالاست./ایسنا