پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

اولیانوف: در مرحله آخر مذاکرات برجامی هستیم

نماینده روسیه در مذاکرات رفع تحریم ها در مصاحبه المیادین گفت:در مرحله آخر مذاکرات برجام هستیم. بیایید امیدوار باشیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 07
کد خبر: ۱۴۵۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی وین، در مصاحبه جدید خود با المیادین از پیشرفت در مذاکرات احیای توافق هسته‌ای کشورمان خبر داد.

اولیانوف در این مصاحبه با بیان آن‌که به نظر می‌رسد مذاکرات برجامی با پیشرفت خوبی مواجه شده است، گفت: «در مرحله آخر مذاکرات برجام هستیم. بیایید امیدوار باشیم.»

نماینده روسیه ساعاتی پیش پس از دیدار با «انریکه مورا» هماهنگ کننده اتحادیه اروپا، نیز پیامی توییتری منتشر کرده و نوشته بود: «به نظر می‌رسد در حال پیشرفت هستیم. به امید موفقیت. صحبت‌ها درباره رد شدن پیش‌نویس اتحادیه اروپا برای احیای برجام درست نیست و آن را به شکل جمعی مورد بحث قرار داده‌اند.»

از طرفی مقام‌های آمریکایی همچنان در حال اتهام‌زنی علیه ایران هستند و نسبت به خروج یک‌جانبه این کشور از برجام بی‌توجه مانده‌اند، به طور مثال، امروز «کالین کال» معاون وزیر دفاع آمریکا در امور سیاسی، مدعی شد: «۴ کشور ایران، روسیه، چین و کره شمالی مانع دستیابی به توافق هستند.»

شب گذشته نیز «پیتر استانو» سخنگوی ارشد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در نشستی خبری اعلام کرد: «زمان آخرین تلاش‌ها برای دستیابی به توافق فرا رسیده و اتحادیه اروپا امیدوار است که مذاکرات وین به زودی به توافق برسد، زیرا همه گزینه‌ها به پایان رسیده است.»

اما در مقابل «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه، در سخنرانی خود در نشست آسه‌آن با تأکید بر مشروعیت موضع ایران در توافق هسته‌ای، اعلام کرد «طرح آمریکا درباره برجام غیرقابل قبول است.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار