کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد

لاوروف:موافق جدیدترین نسخه توافق احیای برجام هستیم

لاوروف:موافق جدیدترین نسخه توافق احیای برجام هستیم لاوروف با اشاره به اینکه در آینده نزدیک با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار می‌کند، تصریح کرد: «نتایج نشست تهران و توافقات مسیر آستانه در حال اجراست».
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 23
کد خبر: ۱۴۸۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر

لاوروف در جریان کنفرانس مشترک مطبوعاتی با فیصل مقداد وزیر امور خارجه سوریه گفت که مسکو مدت هاست موافقت خود با نسخه سندی که اکنون به همه شرکت‌کنندگان در این فرآیند ارائه شده، اعلام کرده است.

وی تاکید کرد که موضع آمریکا در مورد این مساله همچنان نامعلوم است. وی همچنین تصریح کرد که در اسرع وقت با حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

این اظهارات لاوروف در حالی امروز مطرح شده است که جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز امروز اعلام کرد که بیشتر کشورهای طرف مذاکره هسته‌ای با ایران با پیشنهاد اتحادیه اروپا در وین موافق هستند.

 بورل در مصاحبه با تلویزیون TVE اسپانیا با اشاره به کشورهای طرف مذاکرات وین گفت: بیشتر آنها موافق هستند، اما هنوز جوابی از امریکا دریافت نکرده‌ایم. انتظار داریم واشنگتن این هفته پاسخ دهد.  

این اظهارات جدید لاوروف و بورل نشان می‌دهد که طرف‌های مذاکرات وین از تعلل آمریکا در پاسخ به پیشنهاد اتحادیه اروپا ناخرسند هستند.

لاوروف به‌عنوان اولین سخنران در این نشست خبری گفت: «ما از وضعیت سوریه یک گزارش ارزیابی ارائه کردیم و بر اهمیت بازگشت آوارگان و سیاسی‌نشدن این امر توسط کشورهای غربی تاکید داشتیم».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره تجاوزهای نظامی رژیم صهیونیستی به سوریه تاکید کرد: «بمباران سرزمین‌های سوریه توسط اسرائیل نگران‌کننده است و ما از اسرائیل خواسته‌ایم به قوانین بین‌المللی احترام بگذارد».

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه اضافه کرد: «ما حملات اسرائیل در خاک سوریه را محکوم می‌کنیم و نگرانی خود را از تداوم هدف قرار دادن تاسیسات حیاتی در سوریه، همانطور که در فرودگاه بین‌المللی دمشق اتفاق افتاد، ابراز می‌داریم».

طبق این گزارش، لاوروف درباره حل و فصل بحران سوریه نیز گفت: «ما در مورد اقدامات آمریکا در سوریه به ویژه در زمینه حمایت از گروه‌های جدایی طلب بحث کردیم. ما هرگونه مداخله خارجی در امور سوریه را رد می‌کنیم و بر لزوم حل‌وفصل سیاسی بحران در سوریه تاکید می‌کنیم».

وزیر خارجه روسیه درباره تصمیم تعدادی از کشورهای عربی برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک با دمشق، اظهار داشت: «ما از بازگشت روابط بین سوریه و تعدادی از کشورهای عربی راضی هستیم».

لاوروف با تشکر از سوریه برای حمایت از عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس نیز گفت: «ما پایبندی سوریه به آزادی تعیین سرنوشت مردم و به رسمیت شناختن جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک را ارزیابی می‌کنیم».

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی درباره عملیات نظامی احتمالی ترکیه در شمال سوریه نیز تاکید کرد: «مهم این است که اجازه عملیات نظامی جدید در داخل سوریه داده نشود».

وزیر خارجه روسیه همچنین افزود: «ما آماده هستیم تا به بهبود روابط بین سوریه و بقیه کشورهای عربی کمک کنیم. ما به‌دنبال توسعه روابط دوجانبه بین روسیه و سوریه هستیم»./فارس و ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار