فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

آخرین وضعیت وقوع سیل در ۵ استان کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، درباره جزییات وقوع سیل در ۵ استان کشور و نحوه امداد رسانی توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان این که امدادگران به بالغ بر ۴ هزار و ۷۰۰ نفر در سیلاب ۴۸ ساعته گذشته کشور، امداد رسانی کردند، گفت: پنج استان کشور همچنان درگیر سیل هستند.

 

مهدی ولی‌پور اظهار کرد: در پی بارش شدید از دیروز در مناطق غرب و مرکزی کشور، پنج استان چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، اصفهان و آذربایجان غربی درگیر سیلاب شدند.

 

وی با بیان این که در ۴۸ ساعت گذشته امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر به ۴ هزار و ۷۲۵ نفر امداد رسانی کردند، ادامه داد: در این پنج استان، یک هزار و ۲۱۹ نفر اسکان اضطراری داده شدند، ۷۳ خانه از آب تخلیه شد و نیز ۱۹۸ دستگاه خودرو رها سازی و ۲۲۱ نفر به مناطق امن منتقل شدند.

 

ولی پور بیان کرد: ۱۷۶ نیروی عملیاتی در قالب ۵۲ تیم با بهره گیری از ۲۶ خودرو عملیاتی و ۲۵ خودرو کمک دار در این عملیات خدمات خود را به هموطنان ارائه کردند.

 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: در این سیل، ۲۰۷ چادر، ۸۷۶ پتو، ۱۷۶ موکت، ۷۳۶ بسته غذایی و ۳ هزار و ۹۳۲ کیلو نایلون توزیع شد.

 

ولی پور به پرواز بالگرد هلال احمر در این سیل اشاره و تصریح کرد: در استان چهارمحال و بختیاری مجبور به استفاده از بالگرد جهت توزیع اقلام امدادی شدیم که این بسته ها در منطقه بازفت استان چهارمحال و بختیاری توزیع شد./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار